iPhone: AppsRulezz

V slovenskom a českom obchode s aplikáciami App Store sa 2. augusta 2011 objavila aplikácia, ktorá ponúka prehľadný zoznam mobilných aplikácií vytvorených slovenskými a českými vývojármi. Jej súčasťou sú aj víťazi prvej súťaže mobilných aplikácií na Slovensku – AppsRulezz 2011. Aplikácia s rovnakým názvom ponúka prehľad slovenských a českých mobilných aplikácií určených pre platformy iPhone, iPod, iPad a Android.

AppsRullezAppsRullez

Zdrojom dát je web Appky.sk, ktorý monitoruje dianie na slovenskej a českej scéne mobilných aplikácií. Aplikácia AppsRulezz vznikla v spolupráci organizátorov súťaže AppsRulezz 2011 a portálu Appky.sk, v ktorého katalógu sa aktuálne nachádza bezmála stovka slovenských a českých aplikácií.

Aplikácie sú zoradené podľa obľúbenosti či dátumu pridania, a pre ľahšiu orientáciu aj podľa kategórií, ktorých je až dvadsaťjeden. V samostatnej sekcii AppsRulezz sú víťazné aplikácie rovnomennej súťaže. Každý si tu môže nájsť užitočnú aplikáciu pre svoje zariadenie. V nastaveniach si používateľ zadefinuje, v akom časovom intervale sa má aplikácia aktualizovať. Aplikácia je bezplatne dostupná v Apple AppStore, v budúcnosti sa plánuje aj jej Android verzia.

AppsRullezAppsRullezLink na stiahnutie: itunes.apple.com

iPhone: Ďalšie tipy na aplikácie pre iPhone nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu