Tam-tam-ta-rááá

Ak niečo potešilo pracujúci ľud, tak to bol určite posledný augustový týždeň. Tri pracovné dni a k tomu demoverzia leta. Čo viac si priať?

Ale už začínajú padať listy, ceny ropy a tiež ružová sieť. Tentokrát si to odsra.... odskákali ízyčkári a fixujúci. Áno, štyri hodiny bez telefónu by mal zvládnuť aj najzarytejší fóňak, no čo v prípade, ak práve v tej chvíli ten kúsok elektroniky naozaj, ale naozaj potrebuje? Tak takýto kakaný škandál nevykompenzuje ani ružová sieť GGG vo Vranove nad Topľou! Verte tomu, že v najdemokratickejšej krajine na svete by výpadok spôsobený technickou chybou už znamenal desiatky žalôb. Samozrejme s adekvátnym miliónovým odškodným.

Funfón oblečený v šatách orindžu predĺžil ponuku na volania trom kamošom na tri roky zadarmo do posledného októbrového utorka. Zvláštny dátum, ale nevadí. Rodinky a zaľúbenci sa budú počuť za minimálny peniaz, takže sa už ani nemusia vidieť. Páni majú medzi dvoma dobrými kamošmi aj tretiu svokru.

Orindž dal do svojej ponuky nové návnady pre mladých kapríkov a aj náročné šťuky. Multimediálne delo HTC EVO DDD zaujme najmä možnosťou zobrazovať a aj nahrávať trojdimenzionálny obraz - čiže to, čo vidíte svojimi očami aj bez investície šesto eur do fónu. Zaujímavým môže byť aj brandovaný Orindž Monte Carlo, jeho dobré parametre za nízku cenu jasne hovoria o čínskom rodokmeni. Pochopiteľne, hádam nebudeme podobné výrobky čakať z Tesly Liptovský Hrádok.

Dravý Samsung predstavil tri nové fóny z obľúbeného radu Wawe. Dušou bude OS Bada 2.0 a telom pomerne nenápadný dizajn. Vítame softvérové občerstvenie v záplave Androidov. Kórejci to skúšajú aj inde. Ak je pre vás akýkoľvek tablet veľký a akýkoľvek mobil malý, skúste nový pokus od Samsungu. Volá sa Galaxy Note a je akýmsi medzistupňom medzi spomínanými dvoma zariadeniami. Ale do štandardných gatí sa tak či tak nevojde.

Fóňačku telom a dušou Michaelu sme už nedávno spomínali. A keďže sa zjavne nudí, čo nás teší, tak tu máme ďalší jej príspevok do rubriky +-. Tentokrát poteší záujemcov, ktorí nechcú patriť medzi štandard a radi vyčnievajú z radu. K tomu by im určite bodla Motorola Flipout, ktorá je menším exhibicionistom v záplave nudných telefónov. A navyše hrozí, že s ňou budete spokojní.

Sony Ericsson chrlí v poslednej dobe jeden telefón za druhým. A štvrtý za tretím. Avšak podobne, ako to je aj v prípade ikspérie Neo V, ide často iba o vylepšenú verziu s novým softvérom a minimálne zmeneným hardvérom. Ikspéria Arc S toto pravidlo dodržala.

Ak máte podozrenie, že vaša práčka sa kazí preto tak často, lebo manželka tajne paktuje s opravárom, urobte tomu rázny koniec. Kúpte jej práčku LG! Stačí ešte vlastniť rovnomenný smartfón a cez funkciu Smart Diagnosis prepojením spotrebiča so smartfónom si bude diagnózu poruchy robiť manželka sama. Prípadne jednoduchšiu závadu aj sama s francuzákom v ruke odstráni. A ani zapadnuté tangá za bubnom nebudú problém!

Úvod septembra býva frustrujúci pre všetkých žiakov a študentov, keďže začnú niečo, čo by mohlo aj hneď skončiť. Vedúci už doštudoval, ale túžba po dobrodružstvách ho neprešla. V čase vášho čítania Upratovania už má svoje osudové "áno" za sebou. Príde síce o verné čitateľky, no aj tak mu prajeme naozaj vydarené manželstvo.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu