iPhone: vyhľadávanie bankomatov

Banka ZUNO pripravila novú aplikáciu pre všetkých používateľov iPhonov. ZUNO ATM ukáže cestu k akémukoľvek bankomatu až do vzdialenosti 1,5 km. Aplikácia zobrazuje všetky bankomaty, či už na mape alebo v zozname, spolu s ich adresou, vzdialenosťou a tiež s možnosťou nechať sa k vybranému bankomatu odnavigovať.

Okruh vzdialenosti, v ktorej bankomaty vyhľadáva, je možné meniť. Navyše pre klientov ZUNO sú bankomaty so zvýhodneným výberom hotovosti farebne zvýraznené.

ZUNO ATM ponúka pohľad na bankomaty aj v rozšírenej realite tzv. "augmented reality". Umožňuje ho mód "kamera" pri iPhone 3G a vyššej generácii.

ZunoZunoZuno

iPhone aplikácia ZUNO ATM je bezplatná a pre každého dostupná na stiahnutie na stránke itunes.apple.com.

Link na stiahnutie: itunes.apple.com

V App Store sa nachádza aj aplikácia ATM Slovensko, ktorá podľa vašej aktuálnej polohy zobrazí bankomaty vo vašej blízkosti. Zahŕňa pokrytie celého Slovenska. Používateľ si môže nechať zobraziť podľa abecedy bankomaty všetkých alebo len vybraných bánk. Aplikácia je dostupná aj pre OS Android.

ATMATMATMLink na stiahnutie:

itunes.apple.com

market.android.com

Podobné aplikácie v App Store ponúkajú nielen vyhľadávanie bankomatov, ale aj ďalšie doplnkové a užitočné informácie. Dlhší čas má aplikáciu nielen pre zariadenia s iOS aj Slovenská sporiteľňa, vďaka ktorej môžete využívať služby:

- hľadanie pobočiek a bankomatov

- aktuálne výmenné kurzy

- predpoveď výmenných kurzov

- predpoveď vývoja výnosov na obdobie 10 rokov

- predpoveď vývoja úrokovej sadzby na obdobie 3 mesiacov

- odkaz na úverovú kalkulačku

- odkaz na Internetbanking

SLSPSLSPSLSP

Aj aplikácia Slovenskej sporiteľne je dostupná pre platformu Android.

Link na stiahnutie:

itunes.apple.com

market.android.com

Tatra banka má aplikáciu, ktorá umožní prístup k Vašim účtom a kreditným kartám. Poskytuje základnú funkcionalitu Internet bankingu, a to detailný prehľad účtov a kreditných kariet, zoznam pohybov na účte alebo kreditnej karte, aj možnosť realizácie domáceho prevodného príkazu z dostupných účtov. Aplikácia poskytuje aj prístup k mape so zoznamom pobočiek a bankomatov a k aktuálnemu kurzovému lístku.

TatrabankaTatrabankaTatrabankaLink na stiahnutie: itunes.apple.com

iPhone: Ďalšie tipy na aplikácie pre iPhone nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu