O2: súťaž o tisíce darčekov na Facebooku

O2 prináša všetkým, ktorí radi vyhrávajú darčeky aj prostredníctvom sociálnych sietí, veľkú vianočnú súťaž o tisíce darčekov. Stačí ak sa stanú fanúšikmi O2SK fanpage na Facebooku, zaktivujú si konto hráča a spustia aplikáciu "Hra o tisíce darčekov". Vyhrať môžu nielen tablety a smartfóny, ale aj zľavové kupóny.

Pravidlá hry a rozdávania telefónov sú veľmi jednoduché. Stačí sa stať fanúšikom O2SK fanpage na Facebooku, zaregistrovať sa do aplikácie pre hru a začať rozbaľovať darčeky. Hráči budú mať na rozbalenie darčekov šesť pokusov, pričom s každým novým doplnením darčekov hráč získava ďalších šesť pokusov. Hrá sa od 6. decembra až do 19. decembra 2011.

O2 súťaž

O čo sa súťaží?

Súťažiaci môžu počas trvania súťaže získať 14 tabletov Huawei MediaPad, alebo 14 mobilných telefónov Huawei Vision spolu so SIM kartou s aktivovaným bezplatným balíčkom Internet do mobilu na 1 mesiac za 0,01 €. Ďalej môžu získať až 3 600 zľavových kupónov na smartfóny HUAWEI a 300 ks zľavových kupónov na príslušenstvo k mobilným telefónom v hodnote do 20 €, 15 €, 10 € a 5 €.

Pozn. redakcie: Súťaž zatiaľ nie je na stránke aktívna, no je pravdepodobne otázkou hodiny alebo dvoch, kým budú môcť prví nedočkavci rozbaľovať darčeky.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu