Android: Natankuj.sk - ceny paliva a dopravné info

Chcete mať prehľad o čerpacích staniciach, cenách benzínu a nafty vo vašom okolí, pri cestách po Slovensku alebo vedieť o policajných hliadkach a dopravných obmedzeniach? Portál natankuj.sme.sk pripravil mobilnú aplikáciu pre operačný systém Android.

Android TIP je naša malá rubrika, ktorej sa plánujeme venovať takmer každý piatok poobede. Popularita tohto OS aj na Slovensku významne rastie, a tak vám každý piatok radi predstavíme nejakú aplikáciu alebo skupinu aplikácií, ktoré uľahčujú prácu či zväčšujú zábavu s vašim smartfónom. Nemáte ešte telefón s týmto OS alebo sa s ním len zoznamujete? Tak si určite pozrite video: Začíname s Androidom.

NatankujNatankuj

Aplikácia Natankuj.sk okrem zobrazovania užitočných informácií umožňuje každému používateľovi informovať ostatných o nových dopravných obmedzeniach alebo policajných kontrolách. Súčasťou aplikácie je aj GPS rýchlomer. Pre korektné a aktuálne informácie je potrebné dátové pripojenie a zapnuté GPS v telefóne.

V aplikácii nájdete:

- čerpacie stanice, dopravné obmedzenia a policajné kontroly v okolí

- možnosť pridať obmedzenie či hliadku pre ostatných používateľov

- ceny pohonných hmôt

- ukazovateľ vašej rýchlosti pomocou GPS

- lokalizácia pomocou GPS a zobrazenie zvolených údajov na mape aj s vašou polohou

NatankujNatankuj

Medzi pripravovanými novinkami v ďalšej verzii má pribudnúť filtrovanie výpisu čerpacích staníc podľa značky a preferovanej pohonnej látky a zvukové upozornenie na blížiace sa dopravné obmedzenie alebo policajnú hliadku.

Aplikácia je určená pre OS Android od verzie 1.6 a vyššej. Bezplatne je dostupná v mobilnom Markete alebo jeho webovom rozhraní. V budúcnosti bude dostupná aj verzia pre iPhone a iPad.

Link na stiahnutie: market.android.com NatankujĎalšie tipy na aplikácie pre OS Android nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu