GetJar: 100 vybraných aplikácií zadarmo

Čitateľ Gabriel nás upozornil na zaujímavú akciu známeho servera GetJar ktorý ponúka vybraný softvér, pôvodne spoplatnený, zadarmo. Pred nedávnom Android oslavoval stiahnutie desiatich miliárd aplikácií z Marketu akciou, v ktorej počas desiatich dní ponúkal desať aplikácií za desať centov. K oslavám sa pripojil aj server GetJar a používatelia si môžu do svojich zariadení vyberať z decembrového katalógu, kde sa nachádza sto vybraných aplikácií zadarmo.

Prečítajte si: Android Market: 10 aplikácií za 10 centov počas 10 dní (7. 12. 2011)

Getjar

Na stránke www.getjar.com rolovaním do pravej strany nájdete sto bezplatných aplikácií na stiahnutie. Vo výbere prevažujú hry, no nájdete tu i kancelárske aplikácie, nástroje či utilitky.

Getjar

Po kliknutí na vybranú aplikáciu budete presmerovaní na stránku getjar.com, kde vyberiete model svojho telefónu a zobrazí sa vám vygenerovaný kód pre rýchlu inštaláciu. Po zadaní adresy m.getjar.com v internetovom prehliadači mobilného telefónu si stiahnete a nainštalujete aplikáciu GetJar vo svojom zariadení. Celkom dole nájdete odkaz na Quick Download, kam zadáte vygenerovaný kód vybranej aplikácie a spustíte inštaláciu.

Za čitateľský tip ďakujeme.

Zdroj: getjar.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu