LG: Android 4.0 najskôr v druhom štvrťroku 2012

Ďalším výrobcom, ktorý bližšie konkretizoval plán aktualizácie na Android 4.0 Ice Cream Sandwich je spoločnosť LG. Už začiatkom novembra LG zverejnilo informáciu, že ICS prinesie na svoje high-end smartfóny.

Prečítajte si: LG potvrdilo Android 4.0 pre high-end smartfóny (3. 11. 2011)

Teraz na svojej facebookovej stránke výrobca zverejnil plán aktualizácie, ktorý pravdepodobne majiteľov smartfónov až tak nepoteší. Podľa oficiálnych informácií bude update uvoľnený najskôr v druhom štvrťroku 2012, kedy sa najnovšej verzie operačného systému Android dočkajú zariadenia LG Optimus LTE, LG Prada 3.0, LG Optimus 2X, LG Optimus Sol, LG my Touch Q a LG Eclipse.

V priebehu tretieho štvrťroka 2012 ich budú nasledovať modely LG Optimus 3D, LG Optimus Black, LG Optimus Big, LG Optimus 2 a LG Optimus EX. Presné dátumy sa budú líšiť v závislosti od trhu a operátora. Ďalšie podrobnosti budú zverejnené pred vydaním aktualizácie.

LG ICS

Nedávno sme vás na našej stránke informovali o plánovanej aktualizácii Ice Cream Sandwich na prelome marca a apríla 2012 pre rad Xperie od Sony Ericssonu a v prvom kvartáli 2012 aj pre rad Galaxy spoločnosti Samsung.

Zdroj: facebook.com/lg-mobile

Diskusia k článku:

Začať diskusiu