Nový firmvér pre Motorolu Droid RAZR

Najtenší smartfón od Motoroly, Droid RAZR, sa na Slovensku ani nezačal poriadne predávať a už je preň pripravená aktualizácia. Výrobca na svojej stránke informuje, že je nachystaná nová verzia s číselným označením 651.73.30, ktorá prinesie zopár nových funkcií a lepší výkon.

Recenzia: Motorola Droid RAZR (3. 11. 2011)

Aktualizácia je dostupná pre používateľov v Českej republike, Dánsku, Fínsku, Grécku, Maďarsku, Taliansku, Luxembursku, Holandsku, Nórsku, Poľsku, Rumunsku, Srbsku, SFR, Slovensku, Španielsku, Veľkej Británii a pre modely nemeckého operátora T-Mobile.

Nový firmvér prináša:

- novú verziu aplikácie Evernote

- vylepšené funkcie fotoaparátu

- Trigger: detekcia pohybu

- nové funkcie zabezpečenia

- zlepšenie výkonu a stability Bluetooth

- presnejšiu lokalizáciu

- vylepšenie výkonu a stability Wi-Fi pripojenia

Používatelia budú o možnosti aktualizácie informovaní správou, ktorá sa im zobrazí na displeji zariadenia. Inštalácia prebehne priamo v telefóne cez funkciu OTA, preto odporúčame pri aktualizácii použiť Wi-Fi pripojenie alebo väčší dátový balík od operátora. Nedočkavci môžu dostupnosť skontrolovať aj cez menu - nastavenia - o telefóne - aktualizácia systému.

Motorola Droid RAZR, ktorá aktuálne používa Android 2.3 Gingerbread, má sľúbenú aj aktualizáciu na najnovšiu verziu operačného systému Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ktorá má prebehnúť v prvom kvartáli tohto roka. Bližší termín nebol zatiaľ zverejnený. S novou verziu Androidu má pribudnúť aj slovenská lokalizácia.

Zdroj: motorola.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu