Orange: navigácia Sygic k vybraným telefónom zadarmo

Podobne ako v marci minulého roka, pribalí aj teraz Orange k vybraným novozakúpeným smartfónom HTC plnohodnotnú hlasovú navigáciu Sygic zadarmo.

Akcia sa týka telefónov:

- HTC Desire S

- HTC Wildfire S

- HTC Sensation

V rámci akcie obdržia zákazníci Orangeu ku všetkým uvedeným smartfónom kupón na navigáciu Sygic v balení. Kupón im umožní bezplatnú inštaláciu navigačného programu Sygic z Marketu. Kupón platí tiež na bezplatné stiahnutie máp Európy.

Prečítajte si: Orange: Navigácia Sygic Aura k vybraným modelom zdarma (2. 3. 2011)

Sygic je obľúbená hlasová navigácia. Pred prvým použitím je potrebné stiahnuť mapové podklady prostredníctvom pripojenia na internet. Neskôr budú automaticky načítané z internej pamäte, alebo pamäťovej karty zariadenia.

Navigácia obsahuje interaktívne 3D mapy a rad navigačných funkcií - dynamické navádzanie do jazdných pruhov, vizuálne upozornenie na blížiacu sa zmenu rýchlostných obmedzení a vytváranie trás s pridávaním prechodových bodov. Ovládanie programu a hlasové povely sú aj v slovenčine.

Navigácia obsahuje plnohodnotné mapy nasledujúcich krajín:

Andorra, Belgicko, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Grécko, Holandsko, Chorvátsko, Írsko, Kanárske ostrovy, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Malta, Monako, Nemecko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, San Maríno, Slovensko, Slovinsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Taliansko, Vatikán, Veľká Británia.

V ďalších krajinách sú zmapované aspoň hlavné cestné ťahy:

Albánsko, Bielorusko, Bosna a Hercegovina, Macedónia, Moldavsko, Čierna Hora, Rumunsko, Srbsko, Ukrajina.

range Sygic

Aj Telekom v minulosti ponúkal zákazníkom k vybraným modelom telefónov navigáciu Sygic bezplatne. Aktuálne majú používatelia smartfónov s operačným systémom Android 2.1 a vyšším k dispozícii skúšobnú 14-dňovú verziu zadarmo. Potom sa im účtuje štandardný mesačný poplatok 1,39 € alebo 2,39 € podľa zvoleného profilu, služba je pritom poskytovaná bez viazanosti.

Prečítajte si: T-Mobile: navigácia Sygic s dopravnými informáciami (17. 6. 2011)

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu