Lacno, lacnejšie, zadarmo

Kosa, že? V takýchto prípadoch dobre padne štrnganie kľúčmi pred NR SR, prehrievajúci sa ajfón vo vrecku, či telefonát slečne na horúcej linke. A vlastne, môže byť horúca linka v mrazivom februári vôbec horúca?

Kyslík mierne otuningoval svoju biznis káru Moja firma a pridal jej nálepku EU na zadné sklo. Takže páni podnikatelia už nemusia obchodovať iba s Pražákmi, ale aj so zvyškom Európy patriacej do grupy s týmto dvojpísmenkovým názvom. Nejaký zúbožený Michalis Filipidis z Atén určite privíta ich finančnú injekciu. Blahodárne na dušu pôsobí aj informácia o tom, že dátový balíček za tri éčka s doterajšími desiatimi mega sa rozrastie až desaťnásobne, pričom cena zostáva panenská. V podstate môžeme hovoriť o flatovom balíku, pretože dáta nad rámec už faktúrované nebudú. No úprimne, rýchlosť 16 kbps by bolo hriech spoplatňovať, skôr by si zákazníci zaslúžili "bolestné".

Po nedávnom dosiahnutí pubertálneho veku Orindžu, oslavuje tentokrát tiež najmladší operátor. Už päť rokov robí tento postrach Denis susedom vrásky na čele. Pri tejto príležitosti dostali jeho ovečky SMS grátis na nekonečných 24 hodín. Vo vlastnej sieti, pochopiteľne. Tí noví ich dostanú na pol roka. Raz darmo, čerstvé mäso je čerstvé mäso.

Telekom po zrušení svojho tímobajl klubu na verné ovečky nezabudol, takže tu máme Telekom Benefit. Zjavnou inšpiráciou sa stala modrá Super zóna, preto nás čakajú zľavy u vybraných partnerov, prípadne zľavy pre všetkých. Nemáme tu vlastne iba ďalší, tentokrát rafinovane zamaskovaný, zľavový portál? Ďalšou otázkou ostáva, prečo www.telekombenefit.sk stále nefunguje?

Citrus zaktualizoval svoju ponuku mobilov k predplatenkám, lepšie stroje majú k dispozícií najmä funfónisti. Ich cena je niekde na úrovni internetových obchodov, potešiteľným bonusom je aj krédo, takže až také zlé to tentokrát nie je. Paušálnici dostali tiež tri nové modely, čajočky zaujme určite LG Prada, vďaka ktorej si doplnia garderóbu od Ogabaného Dolčeho.

Hoci sa to zdá neuveriteľné, ale Slováci majú nádej na ešte lacnejšie telefonovanie. Telekomunikačný úrad chce totiž znížiť prepojovacie poplatky, tentokrát o ďalšiu tretinu. Páni neblbnite, nedávno sme telefonovali za 50 centov a nikto sa nesťažoval!

Ak stále neviete, prečo sa venujeme práve mobilným telefónom, tak vedzte, že toto je jeden z mála segmentov trhu, ktorý rastie. Nokia, Samsung, Apple... Tak vyzerá prvá trojica, prekvapivé je tretie miesto. A to vám nemusíme určite hovoriť prečo.

Utorok bol značne plodný na testy, u nás pribudli hneď dva. Po čase sa opäť prejavila múza všetkých inštinktívne zmýšľajúcich fóňakov - Miška. Jemnými rukami jej prebehla Nokia 701, hoci hlbokú brázdu na jej duši nezanechala. Huawei je značka, ktorá si na trhu buduje rešpekt hlavne cenou a úžitkovými vlastnosťami. Taká Dácia medzi mobilmi. Za dve stovky podľa Matúša dostanete akurát tak dosť, a možno aj niečo navyše.

V januári ste na prajsmánii vyhľadávali hlavne telefóny z ďalekého východu, ruské samomluvky však vynechajme. Prekvapkom je druhé miesto HTC Evo DDD, čo bude spôsobené jeho pôvodnou prestrelenou cenou a následným streleným zlacnením.

Na chvíľu zabudnite na Slávikov, Missky, Talenty a OTOv. Veď už štyrikrát ste rozhodovali o Mobile roka, tak prečo nezahlasovať aj do pätice? Ak budú naklonené aj hviezdy, tak na konci si vás určite počká jeden z piatich nadupaných smartfónov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu