TECHBOX 1-2/2012

ReklamaPredstavenie ďalšieho čísla kvalitného časopisu o mobilnej komunikácii. Najchladnejšie mesiace čoskoro pominú, prichádza zahriatie!

Treskúca zima, všade hromady snehu, záveje... Pomaly sa našťastie najchladnejšie dni strácajú a prichádza oteplenie. Žeby to bola ale náhoda, akurát v čase, keď sa do predaja dostáva nové číslo časopisu TECHBOX so žhavými novinkami? Nenechajte si ujsť ešte stále horúce číslo a zahrejte sa s ním. A nielen pri čítaní. Keď ho celé prečítate, môžete si s ním kľudne aj podkúriť v peci alebo krbe.

Techbox

Ak ste technologický fanúšik, už úvod časopisu TECHBOX vo vás rozprúdi krv. Nájdete tu totiž horúce novinky z nedávnej výstavy 2012 International CES z Las Vegas. Ak ste zas hlasovali v ankete TECHBOX roka 2011, tep zvýši hľadanie svojho mena pri výhernom Samsungu Galaxy Note. Ak ste nevyhrali, nezúfajte. Ešte väčšiu šancu máte v ankete Mobil roka 2011, kde sa hrá až o 5 špičkových smartfónov! Ak sa vám nechce už ani to, prečítajte si tému o robotoch, ktoré už čoskoro budú asi za vás robiť všetko, aj to hlasovanie. Bez energie sú ale na nič, snáď ale ľudstvo spasí energia hviezdy, Slnka. Z nových technologických hračiek sme sa poriadne na zúbky pozreli žhavej novinke od Asusu. Eee Pad Transformer Prime je jednoducho unikátny a opäť sa dostal do rúk sexi modelky.

Techbox

V novom čísle časopisu TECHBOX 1-2 sme si poriadne posvietili aj (až) na tri nové mobilné operačné systémy – Windows Phone 7.5, OS bada 2.0 a najnovší Android 4.0. Zo sveta IT vás určite očaria Sony VAIO EH, HP Pavilion dm4 či Applom inšpirované Samsung NP700 a ultrabook Acer Aspire S3. Ak vám už tečú slinky po nejakom tom tablete, pozrite si test Huawei MediaPad alebo exkluzívne prvé dojmy zo Samsungu Galaxy Tab 7.7. Zablúdili sme aj medzi fototechniku, porovnali sme tri triedy digitálnych zrkadloviek od Canonu a pozreli sme sa aj do Prahy s novým Nikonom 1 V1. Lyžiarska sezóna nekončí a tak sa oplatí pozrieť aj na odolnú kamerku či unikátne lyžiarske okuliare s HD kamerou. Energiu vo vás ale rozprúdi aj Logitech Mini Boombox, ale bez pochyby i nový Peugeot 508 GT či štúdia Ford Evos Concept. A to nie je ani zďaleka všetko. V novom TECHBOXe na vás čaká až 38 noviniek, veľká súťaž, šestica podrobných tém, 26 testov, dvojica reportáží a 164 telefónov v aktualizovanom katalógu!

Techbox

Ak vás už len pomyslenie na tieto horúce novinky rozohrialo, neváhajte a kúpte si nový TECHBOX. Zahreje vás minimálne dva krát! Nájdete ho v každom dobrom stánku, hypermarkete či na benzínovej pumpe.

Techbox

Diskusia k článku:

Začať diskusiu