Acer CloudMobile: 4,3'' HD displej a Android 4.0?

Acer pravdepodobne predstaví na svetovej výstave Mobile World Congress 2012 v Barcelone svoj nový vlajkový model. Ten ešte pred svojím oficiálnym uvedením na trh získal cenu iF Design Awards 2012.

Dotykový smartfón Acer CloudMobile má mať veľký 4,3-palcový displej s HD rozlíšením a telo tenké 10 mm. Ako názov telefónu napovedá, ponúkne novú službu AcerCloud, ktorú výrobca predstavil na CES 2012.

Podobne ako má Apple svoj iCloud, aj Acer umožní používateľom ukladať a synchronizovať dokumenty a multimediálny obsah so vzdialeným serverom. Synchronizácia bude možná medzi všetkými zariadeniami Acer, ktoré budú túto bezplatnú službu podporovať.

O novom smartfóne nemáme zatiaľ veľa informácií. Okrem veľkého HD displeja príde s operačným systémom Android v najnovšej verzii Ice Cream Sandwich. Používateľom má ponúknuť aj Dolby zvuk a telo tenké 10 mm. Z fotografií vyplýva, že fotoaparátu nebude chýbať prisvetľovacia dióda.

Na bližšie informácie si budeme musieť ešte pár dní počkať. Na MWC 2012 v Barcelone bude mať redakcia Fony.sk svoje zastúpenie, takže o predstavených novinkách vás budeme informovať "z prvej ruky".

Zdroj:

designboom.com

pocket-lint.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu