Výstava Notebook EXPO už o 10 dní

Čoskoro tu máme tretí ročník výstavy notebookov a spotrebnej elektroniky. Výstava Notebook EXPO sa bude konať v sobotu 24. marca 2012 v hoteli Crowne Plaza v Bratislave.

Tretí ročník Notebook EXPO sa bude niesť v duchu ultrabookov.

Na výstave sa predstavia všetci známi výrobcovia notebookov, notebookového príslušenstva, nebudú chýbať ani výrobcovia z oblasti spotrebnej elektroniky, softvéru a telekomunikácií.

Priamo na výstave budú mať návštevníci možnosť naživo vidieť crash test notebooku Fujitsu, budú si môcť vyskúšať extrémnu jazdu ako v skutočnom automobile a uskutoční sa finále slovenského turnaja v Trackmanii, ktorého víťaz si odnesie hráčsky notebook Alienware.

Pripravená je aj relaxačná zóna, množstvo súťaží a sprievodných aktivít.

Počas celej výstavy budú v poradenskej sekcii návštevníkom k dispozícii redaktori PC REVUE, kde radi poskytnú odbornú pomoc, cenné rady a pomôžu vyriešiť technologické problémy.

Notebook Expo

Lákadlom pre návštevníkov budú aj rôzne akcie a ceny, ktoré mnohí výrobcovia ponúknu pri príležitosti tejto jedinej výstavy svojho druhu na Slovensku. Ešte pred výstavou prebieha súťaž o notebook HP dv6 spolu s tlačiarňou HP Envy. Súťaž nájdu čitatelia v marcovom vydaní magazínu PC REVUE a na stránkach www.notebookexpo.sk.

Notebook Expo

Počas výstavy sú pripravené výhodné akcie na predplatné magazínu PC REVUE.

Výstava je spojená s prednáškami o novinkách, nových technológiách použitých v prenosných počítačoch, bezpečnosti, mobilnej komunikácii či iných populárnych témach.

Vstupné v predpredaji (napr. v sieti Ticketportal):

- 3,98 € bežné vstupné

- 2,50 € zľavnené vstupné

Vstupenku si môžete kúpiť aj priamo na mieste v deň výstavy, no za cenu 8 €.

Všetci predplatitelia PC REVUE dostali vstupenku na podujatie v marcovom čísle zadarmo.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu