Aligator A600

Elegantný mobil so základnými funkciami, 2'' farebným displejom, 1,3 Mpix fotoaparátom, LED svietidlom a tradičným SOS tlačidlom, určený hlavne pre seniorov.

Základné parametre:

konštrukcia: klasická

OS: vlastný

procesor: ???

frekvencie: GSM 900 / 1800 MHz,

rozmery: 112 x 56 x 13 mm,

hmotnosť: 90 gramov

displej: TFT, ??? farieb, 176 x 220 b., uhlopriečka 2'' (51 mm)

fotoaparát: fotoaparát 1,3 Mpix,

predná kamera: nie

pamäť: pamäť 300 kontaktov, 250 SMS, microSD karta (do 32 GB),

globálny prenos dát: nie

lokálny prenos dát: microUSB,

hudba: hudba MP3 prehrávač, rádio FM rádio,

ostatné: LED svietidlo, SOS tlačidlo,

batéria: Li-Ion batéria 1 000 mAh

výdrž: do 5 h hovoru / do 360 h pohotovosti

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: približne 49 € / v predaji

Neobsahuje/nepodporuje: xenónový blesk, LED blesk, UMTS, HSPA, minimalizácia aplikácií, multitasking, prehliadač dokumentov, GPS, Wi-Fi, 3,5 mm jack, Bluetooth,

Softvérová verzia testovaného telefónu: zatiaľ netestovaný

Obsah balenia: telefón, batéria, nabíjačka, dátový kábel, stojan, dokumenty

Mobilný telefón Aligator A600 je primárne svojou konštrukciou a funkciami zameraný, podobne ako ďalšie modely výrobcu, na seniorov. Okrem farebného 2-palcového displeja s rozlíšením 176 x 220 bodov ponúka zábavné funkcie. Medzi ne patrí jednoduchý 1,3-megapixelový fotoaparát, MP3 prehrávač a FM rádio, ktoré môže používateľ počúvať aj bez pripojených slúchadiel. Poteší podpora pamäťových microSD kariet do kapacity 32 GB. Slot nájdeme pod zadným krytom.

Samozrejmosťou má byť podľa slov výrobcu pohodlná, ergonomická klávesnica s veľkými tlačidlami. Nechýba známe SOS tlačidlo, tentoraz sa nachádza na boku telefónu, nie na zadnej strane, ako sme boli zvyknutí. Súčasťou balenia je aj nabíjací stojan, ktorý starším ľuďom vyhovuje, možno pre vizuálnu podobu s pevnou linkou, na ktorú boli mnohí roky zvyknutí.

Na ľavej strane telefónu je umiestnené tlačidlo, ktorým zapneme / vypneme LED svietidlo. Tri výkonné LED diódy nájdeme v hornej stene. Na ľavo sa nachádza aj SOS tlačidlo. Po zapnutí automaticky odošle núdzové SMS-ky až na pät preddefinovaných čísel. Zároveň sa ozve zvukový alarm a na rovnamé čísla sa vytočí hovor. V tomto režime je automaticky zvýšená hlasitosť slúchadla na úroveň zodpovedajúcej funkcii handsfree. Nabíjať telefón môžeme micro USB konektorom alebo 2 mm jackom. Tie sú umiestnené v spodnej strane. Na pravej strane sú tlačidlá ovládania hlasitosti a zámok telefónu.

Aligator A600 si kúpite v čiernej farbe aj na našom trhu za cenu približne 49 €.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu