iPhone 5 už v júni?

Na webovej stránke poľského operátora Orange sa objavila informácia, že iPhone 5 príde v júni 2012. Operátor zverejnil informácie na základe vyhlásenia zástupcu firmy Foxconn pre japonskú televíziu.

Foxconn je významným producentom produktov Apple. Spoločnosť už začala aj výberové konanie na 18 000 nových zamestnancov kvôli štartu výroby nového modelu.

Je pravda, že príchod nového iPhone 5 sa očakáva už dlho, iPhone 4S predstavený minulý rok sa nedá považovať za nový model, ale iba vylepšenú predchádzajúcu verziu.

Podľa fotografie má nový iPhone 5 podobný dizajn, ako koloval po internete pred zverejnením iPhone 4S. Očakáva sa hlavne väčšia uhlopriečka a tenšie telo.

Na stránke mobilného operátora by sme očakávali skôr iba oficiálne informácie, než neoverený bulvár, no pokiaľ sú zverejnené informácie pravdivé, môžu sa aj slovenskí zákazníci začať tešiť na skorý príchod kultového modelu v modernom dizajne.

Za tip ďakujeme čitateľovi s nickom FaFrNoK.

Zdroj: orange.pl

Diskusia k článku:

Martin 06.04.2012 - 16:09

vyzera pekne ale aj tak sa slovenski zakaznici nemozezu nanho tesit kvoli ich platom... Teraz sa ale podme vsetci roztrhat a andavat si tu do a ripat do androidakov alebo jablckarov :D

Viliam Babela06.04.2012 - 17:02 Trvalý odkaz

joj ak bude skoro a cena za 16GB do 650 berem ho chcel som kúpiť 4S a potom v októbry ho predať a kúpiť 5 ale ak bude teraz za takú cenu berem ho

Maroš07.04.2012 - 15:09 Trvalý odkaz

ak bude iPhone 5 vyzerať takto tak apple riadne klesol

Celá diskusia 3 príspevky