Zio Premium P2

Mobilný telefón so základnými funkciami, 2'' farebným displejom, 2 Mpix fotoaparátom, SOS tlačidlom, LED svietidlom, pamäťovými kartami a FM rádiom vhodný hlavne pre seniorov.

Základné parametre:

OS: vlastný

procesor: ???

frekvencie: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz,

rozmery: ??? x ??? x ??? mm,

hmotnosť: ??? gramov

displej: TFT, ??? farieb, 220 x 176 b., uhlopriečka 2'' (51 mm)

fotoaparát: fotoaparát 2 Mpix, LED blesk, tlačidlo spúšte,

predná kamera: nie

pamäť: pamäť ??? dostupná + microSD karta,

globálny prenos dát: prenos GPRS, EDGE,

lokálny prenos dát: Bluetooth 2.1, microUSB,

hudba: rádio FM rádio,

ostatné: kalendár, SOS tlačidlo LED svietidlo,

batéria: Li-Ion batéria 750 mAh

SAR: ??? W/kg (norma 2 W/kg),

Cena a dostupnosť: v predaji / približne 49 €

Neobsahuje/nepodporuje: seniorský telefón so základnými funkciami

Softvérová verzia testovaného telefónu: zatiaľ netestovaný

Obsah balenia: mobil, batéria, microUSB nabíjačka, slúchadlá, dokumenty

Zio Premium P2 je nástupca staršieho modelu Zi Premium P1 určeného hlavne seniorom. Telefón je vyrobený zo špeciálneho protišmykového materiálu, takže sa dobre drží v ruke. Displej disponuje rozlíšením 220 x 176 bodov. Dobre čitateľná klávesnica s veľkými tlačidlami má dve programovateľné tlačidlá rýchlej voľby. Na zadnej strane nechýba obľúbené SOS tlačidlo v červenej farbe. Jeho stlačením sa začne automaticky vytáčať nadefinované telefónne číslo.

Vzadu sa nachádza aj šošovka 2-megapixelového fotoaparátu, hlasný reproduktor a prisvetľovacia dióda, ktorá poslúži ako LED svietidlo s vyhraneným tlačidlom na pravom boku prístroja. Tu nájdeme aj mechanickú spúšť fotoaparátu. Na opačnej strane sú umiestnené tlačidlá ovládania hlasitosti a nabíjací microUSB konektor na pripojenie telefónu k počítaču. Vnútorná pamäť zariadenia sa dá rozšíriť pamäťovými microSD kartami.

Medzi výbavou nájdeme aj FM rádio alebo Bluetooth, na internet sa pripojíte pomocou technológie EDGE. Batéria s kapacitou 750 mAh udrží telefón osem dní v pohotovostnom režime.

Zio Premium P2 sa predáva v čiernej farbe za cenu približne 49 €, operátor Orange ho zaradil do svojej ponuky akciových telefónov už od jedného eura.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu