Dostupná aktualizácia pre HTC One X

Novinka predstavená na MWC 2012 v Barcelone je na trhu iba chvíľu a už výrobca pripravil prvú aktualizáciu s číselným označením 1.28.401.9, určenú pre európskych zákazníkov. Prináša hlavne vyššiu životnosť batérie a opravy menších nedostatkov.

V týchto dňoch dostávajú majitelia novej vlajkovej lode HTC na svoje obrazovky oznámenie o dostupnosti nového softvéru. Už od začiatku predaja sa na internetových fórach sťažovali vlastníci smartfónu na krátku výdrž, nedostatky pri automatickej regulácii displeja a občas sa vyskytujúce chyby textu a ikon v oznamovacej lište.

Základné info: HTC One X

Aj keď sa chyby vyskytovali iba na niektorých telefónoch, výrobca vypustil plošnú aktualizáciu pre všetky zariadenia.

Update je ponúknutý cez službu OTA a jeho veľkosť je približne 30 MB. HTC One X zaradili do svojej akciovej ponuky aj dvaja naši operátori - Telekom a Orange. Či je opravený softvér dostupný aj pre telefóny kupované od operátorov nie je isté.

Budeme radi, keď sa majitelia smartfónu vyjadria ku zmenám v diskusii pod článkom. My v redakcii môžeme len potvrdiť, že na testovanej vzorke update prebehol úspešne. Na recenzie prístrojov HTC One S, One V a One X sa môžete tešiť už čoskoro.

Zdroj: androidcentral.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu