Riview 04⋅2012: reportáž z autosalónu a slepý test fľaškovej desiatky!

Nestihli ste bratislavský autosalón? Oplatí sa ísť do kina na Prci, prci, prcičky: stretávka? Snívate o inteligentných hodinkách k vášmu mobilu? Uvažujete nad kúpou Škoda Yeti? Kupujete si pivo len podľa akciovej ceny? Tak to si musíte do mobilu, tabletu či počítača stiahnuť najnovšie číslo Riview.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, rôznej techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, jedenásť rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Veľkou novinkou je automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili týmto vydaním. Stačí sa na bezplatný odber magazínu prihlásiť priamo na webe www.riview.sk.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s rôznymi internetovými servermi Fony.sk, Autozor.sk, Techbox.sk a Kinema.sk. Riview jednoducho ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu zaujímavé témy.

Prostredníctvom magazínu Riview by sme radi potešili najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobre Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

Štvrté číslo je nabité novinkami posledných dvoch týždňov nielen zo sveta mobilných telefónov a našich operátorov, ale aj technológií a štvorkolesových miláčikov. Nenechajte si ujsť fotoreportáž z autosalónu v bratislavskej Inchebe, ani test benzínového SUV nižšej strednej triedy Škody Yeti s motorom 1.4 TSI. Samozrejmou súčasťou magazínu Riview sú nové telefóny i recenzie. A nájdete v ňom aj niečo, čo by ste asi nečakali: slepý test fľaškových desaťstupňových pív!

Viac sa už dočítate vo štvrtom čísle magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani euro, len jeden klik na www.riview.sk a približne 6 MB dát.

Download: Riview 04 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu