Dropbox: s automatickým nahrávaním súborov až 5 GB zadarmo

Už od februára mnoho ľudí používa beta verziu aplikácie Dropbox na automatické nahrávanie obrázkov a videí z mobilu. Teraz ich môžu s Dropboxom automaticky nahrávať z takmer akéhokoľvek fotoaparátu, tabletu, SD karty alebo smartfónu, teda skoro zo všetkého, čo vie fotografovať alebo nakrúcať videá.

Automatický upload snímok na Dropbox pomocou nastavenia v rámci rovnomennej aplikácie vo vašom mobile je mimoriadne návyková vec. A teraz je k dispozícii aj pre Mac a Windows. Stačí, keď pripojíte fotoaparát, telefón alebo SD kartu k počítaču a po pár klikoch myšou budú všetky vaše snímky na Dropboxe.

Dropbox

Tie sú kopírované z fotoaparátu do súkromného priečinka Dropboxu v plnej veľkosti a najvyššej kvalite. Takto k ním budete mať prístup odkiaľkoľvek a môžete s nimi naložiť ako uznáte za vhodné.

Netreba sa obávať, žeby boli vaše fotky príliš veľké. Dropbox ponúka na prvý upload 500 MB, po zaplnení kapacity dostanete ďalších 500 MB zadarmo a spolu môžete získať až 3 GB navyše a zadarmo. Veľkosť nahrávaného súboru nie je limitovaná.

Mobilná verzia aplikácie Dropbox je bezplatne dostupná pre zariadenia s operačným systémom iOS, Android a BlackBerry na stránke www.dropbox.com/anywhere alebo cez obchod s aplikáciami v mobilnom telefóne.

Dropbox

S Dropboxom môžete získať viac, než len 5 GB bezplatného priestoru. Pozvite svojich priateľov a za každého, kto sa zaregistruje na základe vašej pozvánky v Dropboxe, získate ďalších 500 MB zadarmo. Takto si môžete zväčšiť vaše úložisko až do výšky 16 GB. Spolu tak získate celkom 18 GB (2 GB pri registrácii + 16 GB za pozvaných priateľov).

Majitelia najnovších HTC z radu One zase získajú na Dropboxe zadarmo 23 GB na celé dva roky.

Tento týždeň spustil Google konkurenčnú cloudovú službu Disk Google. Používateľom ponúka až 5 GB online úložiska pre multimediálne súbory a dáta zadarmo.

Prečítajte si: Disk Google: 5 GB online priestoru zadarmo (24. 4. 2012)

Zdroj: dropbox.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu