Android TIP: podrobná správa profilov s Handy Profiles

Handy Profiles je užitočná aplikácia českého vývojára a patrí do kategórie "must have". Pomôže s podrobným nastavením profilov.

Cez Handy Profiles si každý profil prispôsobíte svojim potrebám úpravou týchto nastavení:

- jas obrazovky a doba jej vypnutia

- tichý režim

- režim lietadlo

- aktivácia / deaktivácia Bluetooth, mobilných dát, Wi-Fi,

- hlasitosť vyzváňania

- presmerovanie hovorov a pod.

Profily môžete aktivovať ručne, automaticky nastavením časovača, dočasne na určenú dobu, ale aj zmenou polohy či zapísaním udalosti s vybraným kľúčovým slovom do kalendára.

V Handy Profiles nájdeme aj filter hovorov, ktorý môžeme zapnúť / vypnúť pre každý profil zvlášť. Táto funkcia umožní ovládať nevyžiadané hovory.

Aplikácia vie upozorniť i na zmeškané hovory a neprečítané SMS správy opakovaním notifikačného zvuku v päťminútovom intervale.

Link na stiahnutie: play.google.com

Handy Profiles je bezplatne dostupná v anglickej a českej lokalizácii a vyžaduje OS Android 2.2 a vyšší. Sťahovať softvér môžete cez mobilný obchod s aplikáciami alebo cez jeho webové rozhranie

Ak je na vás aplikácia Handy Profiles príliš komplikovaná, stiahnite si z Google Play aplikáciu Shush! Po jej inštalácii sa každým znížením hlasitosti mobilu na ticho objaví na displeji nastavenie odpočítavania, po ktorom sa mobil prepne z tichého režimu späť do normálu. Aplikáciu Shush! už niekoľko mesiacov spokojne používa kolega Richard.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Zdroj: play.google.com

Diskusia k článku:

stanleyjr 03.05.2012 - 12:00

ja na profily pouzivam uz dlho MyProfiles.

Celá diskusia 1 príspevok