Marketplace pre Windows Phone už na Slovensku

Dnešným dňom rozšíril Microsoft obchod s aplikáciami Marketplace o ďalších dvadsaťdva krajín. Medzi nimi sa konečne nachádza aj Slovensko.

Aj keď s oneskorením, oproti pôvodným plánom, konečne sa dočkali aj slovenskí používatelia smartfónov s operačným systémom Windows Phone. Škoda, že slovenská lokalizácia Marketu stále chýba. Prvé správy hovorili o marci tohto roka.

Prečítajte si: WP Marketplace na Slovensku už v marci (9. 3. 2012)

Medzi nové krajiny patrí:

Bulharsko, Kostarika, Chorvátsko, Estónsko, Island, Lotyšsko, Litva, Rumunsko, Slovensko, Slovinsko, Turecko, Ukrajina, Venezuela, Spojené arabské emiráty, Bahrajn, Irak, Saudská Arábia, Katar, Kazachstan, Izrael, Thajsko a Vietnam.

Marketplace je webová lokalita, kde nájdete hudbu, hry, filmy, podcasty a aplikácie. Niektoré položiek sú bezplatné, iné je možné pred zakúpením vyskúšať.

Marketplace

Ak ste novým používateľom Windows Phone, návod ako začať, nájdete tu.

Zdroj: windowsteamblog.com

Diskusia k článku:

JaroB 03.05.2012 - 15:58

áno a všetko ako som si všimol je v slovenčine....:DDD krásne na nás serú....

Michal04.05.2012 - 16:44 Trvalý odkaz

Otazka na skusenych WP7.5 uzivatelov: existuje nieco podobne, ako tato aplikacia http://goo.gl/cs0j3 aj na WP7.5? Zvazujem prechod z Xpreia Arc S na Lumia 800, ale automaticka zmena nastaveni (profilov) podla casu a lokalit je pre mna zaklad. Vdaka za rady.

stanly05.05.2012 - 14:38 Trvalý odkaz

Automatickú zmenu profilov na WP7 ani WP7.5 nečakaj.

Celá diskusia 3 príspevky