Motorola Gleam+ na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavilo štýlové véčko, ktoré osloví skôr mladších a nenáročných zákazníkov. Slabšiu výbavu vyváži nízka cena.

Motorola Gleam+ je štýlové véčko s futuristickým dizajnom, oblými krivkami a výbavou vhodnou na hovory, SMS-ky, prehrávanie hudby a zhotovenie občasných momentiek či krátkych videí.

Multimediálny obsah si môžete uložiť na pamäťovú kartu do veľkosti 16 GB, vstavaná 50 MB kapacita postačí iba na niekoľko stiahnutých Java aplikácií. Vonkajší displej tvorí 144 LED diód. Tie zobrazujú aktuálny čas, upozornia na zmeškaný hovor či prijatú SMS-ku.

Hlavný vnútorný displej má 2,8-palcovú uhlopriečku s netradičným rozlíšením 240 x 400 bodov. Snímky zachytíte jednoduchým 2-megapixelovým fotoaparátom bez automatického zaostrovania a bez LED blesku, videá zhotovíte rýchlosťou 12 snímok za sekundu. Na internet sa pripojíte iba cez GPRS, podporu rýchlej dátovej siete nenájdeme.

Medzi výbavou nechýba FM rádio s RDS, Bluetooth, 3,5 mm jack a nabíjací microUSB konektor. Batéria s kapacitou 750 mAh sľubuje viac než štyri hodiny hovoru.

Základné info: Motorola Gleam+

Orientačná cena: 73 € (Epicentrum.sk)

- -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu