Servis mobilných telefónov všetkých značiek (reklama)

Hľadáte servis mobilných telefónov a tabletov, ktorý pracuje na počkanie? Obráťte sa na Servis Mobilov SK, ktorý si poradí s telefónmi a tabletmi HTC, Apple iPhone, iPod, iPad, Nokia, Samsung, Sony Ericsson a BlackBerry.

Hľadáte servis mobilných telefónov a tabletov, ktorý pracuje na počkanie? Servis, ktorý si poradí s telefónmi a tabletmi HTC, Apple iPhone, iPod, iPad, Nokia, Samsung, Sony Ericsson a BlackBerry? Obráťte sa na Servis Mobilov SK.

Špecializujeme sa na poškodené dotykové plochy, LCD, problémy s nabíjaním, výmenu mikrofónov aj reproduktorov, poruchy klávesníc, signálu, výmenu krytu, ale aj na inštaláciu či zálohovanie dát z telefónov, a taktiež predaj príslušenstva ako nabíjačky, púzdra, držiaky, batérie atď.

Servis mobilov prevádzkujeme už desať rokov a vieme, čo od nás zákazník očakáva. Preto ako jediný servis na Slovensku vymieňame náhradné diely expresne rýchlo a bez poplatku za diagnostiku (napr. dotykovú plochu s LCD na iPhone za 15 minút, všetky potrebné diely máme vždy skladom). Každý deň sú u nás k dispozícii štyria servisní technici s dlhoročnými skúsenosťami z autorizovaných servisov. Aby ste u nás zbytočne dlho nečakali, k dispozícii sú pre vás štyria prijímací technici. Spríjemnenie čakania vám zabezpečí oddychová zóna s časopismi, TV, a tiež automaty na vodu i kávu.

Denne nás v našom príjemnom prostredí navštívi 50 - 60 zákazníkov, ktorým okrem servisu ponúkame predaj nových i použitých telefónov s dvojročnou zárukou. V našej ponuke tiež nájdete luxusné modely Vertu a Tag Heuer.

Vďaka ľahko dostupnej polohe a parkovaniu pri predajni nebudete pri návšteve strácať čas blúdením a hľadaním parkoviska. A keď budete náhodou v Londýne, môžete tam navštíviť našu partnerskú pobočku http://www.mobilerepairlondon.co.uk.

www.servismobilov.sk