Android a iPhone TIP: olympiáda v mobile

Športových fanúšikov iste poteší oficiálna aplikácia olympijských hier, ktoré sa konajú od 25. 7. do 12. 8. 2012 v Londýne. Aktuálne správy a výsledky spolu s fotografiami môžete mať okamžite vo svojom mobilnom telefóne.

Aplikácia London 2012 Results ponúka široké spektrum možností. Môžete sa rozhodnúť, či chcete mať kompletné informácie alebo filtrované podľa športovej disciplíny alebo krajiny. Okrem aktuálnych výsledkov tu nájdeme kalendár podujatí, medailovú tabuľku, profily športovcov a tímov spolu s obrázkovou galériou.

Ku každej olympiáde patrí maskot. Toho londýnskeho si môžete zakúpiť v online shope priamo z mobilného telefónu. V obchode nájdete aj ďalšie darčekové predmety, knihy alebo oblečenie s olympijskou tématikou.

Samozrejmosťou je prepojenie so sociálnymi sieťami Facebook a Twitter. Výsledky a fotografie z hier tak môžete ihneď zdieľať so svojimi priateľmi spolu s vaším komentárom.

Link na stiahnutie:

play.google.com

itunes.apple.com

Aplikácia je iba v anglickom jazyku a bezplatne si ju stiahnete do zariadení s operačným systémom Android 2.1 a vyšším alebo iOS 4.0 a viac z Google Play a AppStore.

Prečítajte si: Živé športové prenosy s Galaxy S III (19. 6. 2012)

Olympiádu naživo môžete sledovať i s aplikáciou Eurosport Player, ktorá ponúka v živom prenose online streaming dvoch športových kanálov – Eurosport a Eurosport 2. Aplikáciu je možné bežne využívať len na základe mesačného predplatného. Samsung ako oficiálny partner Olympijských hier v Londýne pripravil pre majiteľov smartfónu Galaxy S III malé prekvapenie. Počas olympiády ponúka mesačný streaming športových prenosov v aplikácii EuroSport Player zadarmo.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom

Diskusia k článku:

stanly 16.07.2012 - 22:18

App už je aj v Marketplace!

Celá diskusia 1 príspevok