Riview 11⋅2012: tip na výlet aj test Hyundaiu i30

Viete, kde sa dá schladiť v letných horúčavách? Chystáte sa kúpiť rodinné auto alebo chcete vedieť ako fotí Samsung WB 150F? Stiahnite si do mobilu alebo tabletu nové číslo Riview a dozviete sa oveľa viac.

Magazín Riview je určený všetkým, ktorých zaujímajú nielen mobilné telefóny, ale aj svet filmu, techniky, motorov i rôzne témy a reportáže. Takmer päť desiatok strán, sedem rubrík a hlavne: úplne zadarmo!

Už ste sa zaregistrovali na automatický odber Riview e-mailom, ktorý sme spustili pred niekoľkými týždňami? Stačí na webe www.riview.sk vyplniť tri políčka a už vám neunikne žiadne nové vydanie. A navyše z odberateľov losujeme výhercov hodnotných cien. O kupóny na kvalitnú CeWe fotoknihu budete súťažiť už v budúcom vydaní.

Dvojtýždenník Riview vzniká v spolupráci s internetovými servermi Fony.sk, ZaVolantom.eu a Kinema.sk. Riview skrátka ponúka zaneprázdneným čitateľom elegantný súhrn správ za uplynulých 14 dní z rôznych webov v univerzálnej PDF podobe a pridáva k tomu ďalšie zaujímavé články a témy.

Prostredníctvom magazínu Riview chceme potešiť najmä majiteľov notebookov, netbookov, ultrabookov, tabletov i telefónov s väčšími obrazovkami, pre ktorých na Slovensku chýba kvalitný bezplatný obsah. Na prezeranie Riview odporúčame bezplatnú aplikáciu Adobe Reader. Tá zaručí ideálne zobrazenie textu, teda tak, ako si to prajú tvorcovia PDF.

V jedenástom čísle sa už tradične dozviete najnovšie informácie nielen zo sveta techniky, mobilov a mobilných operátorov, ale tentokrát vám prináša i sprievodcu po slovenských sprístupnených jaskyniach, test rodinného hatchbacku a nechýbajú recenzie dvoch očakávaných smartfónov od Nokie či najnovšieho filmu v kinách. A navyše sa naučíte ako rýchlo a jednoducho pripraviť chutnú zeleninovú polievku. Viac sa už dočítate v novom vydaní magazínu Riview. Nebude vás to stáť ani cent. Stačí jeden klik na www.riview.sk a približne 5 MB voľných dát.

Download: Riview 11 / 2012

Diskusia k článku:

Začať diskusiu