Android TIP: recepty v mobile

Máte radi dobré jedlo a občas vám chýba inšpirácia a dochádzajú nápady? Možno vás zaujme nová slovenská aplikácia s pestrou paletou receptov. (aktualizované 22. 10. 2012)

E-recepty je aplikácia určená pre každého s chuťou do jedla a varenia. Na svoje si prídu milovníci rýchlych, jednoduchých jedál, ale aj tí, čo im nevadí zložitejšia príprava a dve hodiny strávené v kuchyni pre nich nie sú strateným časom.

Nájdete tradičné slovenské jedlá i zahraničné špeciality. Vyberať môžte z desiatok receptov, v ktorých máte presne rozpísané postupy a potrebné ingrediencie. Recepty sú roztriedené podľa kategórií - najnovšie, najpopulárnejšie, najpozeranejšie a nechýba sekcia určená pre vlastné obľúbené jedlá.

Podľa zrozumiteľného návodu a presného zoznamu pripraví jedlo aj začiatočník. Fotografia hotového jedla napovie, ako má výsledok vyzerať.

Aplikácia Recepty je určená pre zariadenia s operačným systémom Android 2.2 a vyšším. Bezplatne si ju stiahnete z Google Play priamo do mobilného telefónu alebo cez jeho webové rozhranie.

Link na stiahnutie: play.google.com

Doplnené 22. 10. 2012:

Od 3. októbra 2012 je aplikácia dostupná už aj pre zariadenia s operačným systémom iOS a podporuje i korektné zobrazenie na novinke iPhone 5. Posledný update priniesol vylepšenú grafiku, nové kategórie, vyhľadávanie a swipe navigáciu. Softvér si bezplatne stiahnete z App Store tu alebo priamo zo stránky www-e-recepty.sk.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

joyster 01.10.2012 - 14:52

link na stiahnutie aplikacie neodkazuje na google play ale na leaknute fotky nokie E6-00

Lenka Ivančíková03.10.2012 - 00:50 Trvalý odkaz

dik. opravene. :)

Celá diskusia 3 príspevky