Každý Slovák s ajfónom

Práca vraj šľachtí. A práve kvôli nej sme si dali tak trochu šľachtickú prestávku. Modrú krv však od nás nečakajte. Túto farbu radšej spájame s mobilným operátorom.

Byť predplatenkárom v akejkoľvek sieti bolo často najmä o púšťaní žilou na úkor svojej kasičky. Ale časy zbíjania zákazníkov sa už krátia, dokonca dobrovoľne zo strany operátorov. No normálne, že nechápem, ako hovoria v našom hlavnom meste. Veď ako inak si možno vysvetliť fakt, že citrus ponúkol famózne možnosti svojich WOW paušálov aj pre prepaidové ovečky? Takže, nezabudnite na tú zázračnú rovnicu - čím viac, tým menej...

Tie postpaidové však majú niečo naviac. Tentokrát možnosť kúpy mobilu na splátky. A pozor, bez navýšenia! Lebo, ako všetci vieme, akékoľvek štandardné splátky sú zvyčajne takou malou finančnou samovraždou.

Citrus do tretice. Osobne televízor nepozerám, radšej si prečítam dobrú knihu o chovaní oviec. Dobre, kecám. Ale tí, čo by svoje LCD, LED a plazmové kusy elektroniky nosili najradšej aj na toaletnú misu, máme riešenie. Teda nie my, ale orindž. Služba Mobilná TV umožní prežívať televízne orgie kdekoľvek v obkľúčení štrnástich TV staníc. Už si Zlaticu a Marianu predstavujete na štyroch palcoch?

A je to tu, nový ajfón dorazil na územie bývalej Veľkej Moravy, konkrétne do ružových predajní. To by vysvetľovalo tie kempujúce partie, ktoré od piatku bivakujú v ich blízkosti a dlhý čas čakania si spríjemňujú českým alkoholom. Veď nový ajfón tu bude čo "nevidieť".

Ak vás zaujíma, čo za individuá čakali na šiesty ajfón päť v New Yorku, kukajte. Doslova.

A ak bude mať taký úspech ako vo svete, tak by ho mal mať teoreticky každý Slovák do troch dní. Päť miliónov predaných modelov za rok je pre mnohých výrobcov iba vlhkým snom, Apple toľko predal za tie tri dni a ešte v kútiku cíti sklamanie. Nuž, chápem, vlani to pri 4S bolo rovnako.

Zato jeho vážny konkurent od Samsungu, es-trojka, dostane proti svojmu konkurentovi dosť ťažkú zbraň. Aktualizáciu na želatínovú fazuľu. Viac rýchlosti, noviniek, čokoládovej náplne a asi aj orieškov. Teda, aspoň takto nejako by to ospevovali marketingoví mágovia z pečivárne Sereď. Nejaký ten update by sa ale zišiel aj piatemu ajfónu, už len kvôli nie práve najšťastnejšie zvládnutej platforme vlastných máp.

A kde nájdete všetky tieto topmodely pohromade? No predsa v našom rebríku najpopulárnejších fónov na prajsmánií! Na slovenské pomery to Samsung Applu natrel, na celosvetové čísla si ešte počkáme. Raz darmo, v tomto čase Slováci jablká radšej oberajú na kvas než kupujú.

Náš Matúš mal desaťpalcový týždeň. Nie, nenarástli mu nové prsty. Iba testoval dve kórejské mašinky, ktoré do vrecka gatí len tak nestrčíte. Tabuľa 2 ešte stále vyžaduje kriedu, zato Tabuľa s perom už dosiahla úroveň magnetickej dosky so stierateľnými fixkami.

Ozaj, začala jeseň a v obchodoch už máme prvé salónky. Čo myslíte, kedy sa objaví Dedé?

Diskusia k článku:

Thim 29.09.2012 - 13:18

:-DDDD Fony.sk - moji ľudia. Takto si vytreliť z iOviec :-DDD Najlepšie video, čo som videl na predstavu, čo za hlupákov, ktorí ani nevedia, čo je poriadny fon, stoja - vlastne spia - týždeň v rade a tá hlupá a škaredá blondína na otázku, že aké funkcie najradšej používa - že smskovanie :-DDDD a o ostatných nevie, lebo ešte ho nevidela :-DDDD a preto stojí v rade, lebo ajfon fajv je kúl :-DDD Total idiots! :-D

Patrik29.09.2012 - 14:26 Trvalý odkaz

USA je proste primitivny narod :D je jedno ci ma jednu funkciu alebo 20 :D ovce budu kupovat iphone lebo je cool :D

radka29.09.2012 - 14:58 Trvalý odkaz

Thim a Fausto uz len tym, ze pouzivate "OVCE" z reklamy TV sa medzi tie ovce radite na prve miesta v tabulke. Ze by z Vas hovorila zavist a zlost ze na iPhon nemate? Kazdy si kupi to po com tuzi, co mu najviac vyhovuje a na co aj ma peniaze, tak neviem preco sa stale na vsetkych forach riesi iPhon, je to uz trapne a nezaujimave. Ale dobre ked sa chcete zaradit medzi ovce nech sa opaci!!

Espio29.09.2012 - 16:40 Trvalý odkaz

Radka ty si ale mudra a tie tvoje postoje k veci su tiez fajin.. Oni si robia posmech lebo maju s coho ale to ty ocividne nechapes a nevidis smutne... A co tu ty s ovcami pleties? To ako je nejaky tabor "oviec" co chodia po forach a zhadzuju apple? No moja zlata tak ludia co cakuju v tom rade a vlastne ani nevedia preco su ovce sco je dalsia zla vec na tebe lebo ty to nevidis ty si tiez ovca tak ty chodis po forach a rozhadzujes rukami okolo seba ked niekto povie pracdu ktora sa tebe nepaci

radka29.09.2012 - 17:13 Trvalý odkaz

Espio a co robis ty na tych forach, nie len roztahujes rukami ale rovno kopes do ludi, fuj, hnus a o to smutnejsie ze si nic ale ze uplne nic nepochopil. Nakoniec, nebolo to urcene tebe, takze ty to ani chapat nemusis. Ze si robili posmech z cakajucich v rade? A ja sa pytam preco? Ze niekto chce iPhon a caka nan dlhe hodiny a aj noci, no to je sice bieda ale je to ich vec, ked maju cas a chut tak nech cakaju a to ze nevedia preco, tak to si myslis len ty, lebo si zaslepeny androidom a nikdy si urcite iPhon nemal. Zato ich este nikto nemusi nazyvat ovcami. Kam sa potom radis ty? Nie, ty nie si ovca ale rovno baran na čele tej čriedy oviec kedze sa ti moj nazor nepaci a rozhadzujes okolo seba rukami. Je mi ta dost luto.

Celá diskusia 25 príspevkov