Príslušenstvo: sada do auta Panoramic Car Kit

Používatelia navigácie v mobilných telefónoch určite niekedy riešili otázku: kam s ním? Ešte ste nenašli vhodný držiak? Máme pre vás jeden tip.

Navigácia Route 66 je medzi majiteľmi zariadení s operačným systémom Android obľúbená, o čom svedčí aj počet stiahnutí z obchodu s aplikáciami Google Play. Za necelý rok tak spravilo vyše milióna používateľov.

Prečítajte si: Route 66: milión stiahnutí z Google Play, vedú Samsungy (9. 10. 2012)

Lákadlom navigácie je funkcia Follow Me založená na rozšírenej realite (Augmented Reality), ktorá pomocou šošovky fotoaparátu dáva skutočný reálny pohľad na cestu pred sebou.

Pre správne zobrazenie na displeji smartfónu je dôležité aj správne umiestnenie zariadenia v aute. Firma Route 66 prišla s vlastným produktom.

Route 66 Car Kit

Udržať smartfón v správnej pozícii pomôže nastaviteľný držiak do auta Panoramic Car Kit. Upevnenie i odnímanie smartfónu z držiaka je rýchle a bezproblémové. Telefón je možné umiestniť na šírku i na výšku.

Route 66 Car Kit

Súčasťou sady je 2.1 A autonabíjačka s dvojnásobným výkonom. Váš smartfón nabije za polovičný čas ako zvyčajne, prípadne môžete vďaka dvom USB portom nabíjať normálnou rýchlosťou dve zariadenia naraz. Držiak pripevníte podľa vlastných potrieb a zvyklostí na predné sklo alebo pri použití obojstranne lepiaceho disku na prístrojovú dosku.

Route 66 Car Kit

Panoramic Car Kit je dostupný pre vybrané smartfóny značky Apple, HTC a Samsung za cenu 19,99 €. Doprava je bezplatná.

Zdroj: store.66.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu