Sony Xperia VL pre Japonsko

Pre japonských zákazníkov pripravilo Sony nový model smartfónu radu Xperia. Tak ako je na tomto trhu zvykom, nechýba odolnosť proti prachu a vode.

Mierne zakriveným dizajnom pripomína, dnes už starší smartfón, Sony Ericsson Xperia Arc. Medzi hlavné špecifikácie patrí 4,3-palcový HD Reality displej s rozlíšením 720 x 1280 bodov, 1 GB RAM a 16 GB vstavanej pamäte bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami. Operačný systém Android je vo verzii 4.0.4. Ice Cream Sandwich.

Fotografie a videá zhotoví používateľ 13-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a LED bleskom. Vo výbave nechýba Bluetooth 4.0, Wi-Fi, GPS, DLNA, LTE ani NFC. Batéria dostala kapacitu 1 700 mAh s dobou hovoru do 700 minút. Údaje o procesore nie sú známe.

Nedávno Sony predstavilo takmer rovnaký model Sony Xperia AX, takisto určený pre japonský trh, pri ktorom sa spomína aj TV modul.

Zdroj: blogs.sonymobile.com

Diskusia k článku:

JaroB 18.10.2012 - 15:00

LENKA: Tento telefón je Japonská verzia v auguste predstavenej Xperie V. http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-v/ A tu je videorecenzia medzinárodnej verzie Xperia V http://www.youtube.com/watch?v=Q2fqPW5H15w&feature=plcp

Lenka Ivančíková18.10.2012 - 16:42 Trvalý odkaz

Japonska verzia Xperie V je aj Xperia AX, ktora bola predstavena o nieco skor: http://www.fony.sk/clanky/6554-sony-xperia-ax-43-displej-a-13-mpix-pre-… , o com informoval aj oficialny blog.
Teraz som nepochopila, ci ti vadi, ze sme pisali o vcera predstavenom modeli alebo ze v clanku nebola spomenuta podobnost s Xperiou V. No spomenula som Xperiu AX, co je oficialne japonska verzia europskej Xperie V.

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease18.10.2012 - 17:38 Trvalý odkaz

Ono je to takto:
Obe verzie su japonské, AX je pre NTT DoCoMo a VL pre operátora KDDI.
A v japonsku sa väčšina modelov MT ani neda kúpiť inak ako cez poskytovatela siete.

Celá diskusia 3 príspevky