Android a iOS TIP: Viddy - úprava a zdieľanie videí po novom

Ako Instagram, ale s 15-sekundovými videami - to je nová služba Viddy. Orežte video, pridajte farebný filter, k tomu zvukovú stopu, uložte na Viddy.com a dajte o tom vedieť prostredníctvom e-mailu či facebooku.

Viddy slúži na úpravu a zdieľanie videí priamo v smartfóne na spôsob Instagramu. Stačí zachytiť zaujímavý okamih, použiť jeden z desiatich filtrov, upraviť podľa svojich predstáv a odoslať na Facebook, Twitter, YouTube, TumbIr či e-mail.

Viddy

Video si vyberiete z Galérie alebo zhotovíte nové. Dĺžka záznamu je maximálne 15 sekúnd, čo môže byť pre niektorých používateľov nedostatočné, no podľa nás je tento limit úplne v poriadku. Aj keď 20 sekúnd by bolo ideálne. Po orezaní na požadovanú dĺžku použijete vybraný efekt a navyše môžete pridať i zvukový záznam, ktorý podčiarkne obsah videa. Na výber máte dvadsať soundtrackov. Na záver si hotové video pred odoslaním pozriete, a čo sa vám nebude páčiť, to vymeníte.

Odoslané videá svojich priateľov môžete okomentovať a "lajknúť". Na stránke www.viddy.com zároveň vidíte ostatné odovzdané videá.

Viddy si bezplatne stiahnete do svojich zariadení s operačným systémom Android 4.0 a vyšším a iOS od verzie 4.3.

QR kod ViddyLink na stiahnutie:

Android

iOS

Pri prvom spustení Viddy v smartfóne sa prihlásite pod svojím facebookovým alebo Twitter účtom, prípadne si vytvoríte nový. Aplikácia ponúka široké možnosti nastavení, nechýba push notofikácia.

Ukážka odovzdaného videa z kanála Riview: Ford Focus - aktívna ochrana dverí

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu