Alcatel One Touch Pop - slabšia výbava a pestré farby

Okrem supertenkého smartfónu a nového radu tabletofónov prezentoval Alcatel na CES 2013 v Las Vegas aj trojicu smartfónov v pestrých farbách určených pre nenáročných zákazníkov.

Alcatel One Touch X'Pop je z novej trojice najlepšie vybaveným smartfónom. Zaujme veľkým 4,5-palcovým displejom s rozlíšením 540 x 960 bodov, dvojjadrovým 1 GHz procesorom, 512 MB RAM a operačným systémom Android 4.1 Jelly Bean.

Na fotografovanie nájdeme 5-megapixelový fotoaparát, predná VGA kamera poslúži hlavne na videohovory. Nechýba slot na microSD karty. Kapacita vnútornej pamäte nie je zatiaľ známa.

Alcatel One Touch S'Pop ponúkne 3,5-palcový HVGA displej (320 x 480 bodov), jednojadrový procesor s taktom 1 GHz, 512 MB RAM, 3-megapixelový fotoaparát, prednú VGA kameru, slot na microSD karty a operačný systém Android 4.1.

Alcatel One Touch Pop

Alcatel One Touch T'Pop patrí k najslabšie vybaveným smartfónom, čo sa pravdepodobne odzrkadlí na nízkej cene. Pre naozaj nenáročných používateľov je pripravený 3,5-palcový HVGA displej, 1 GHz procesor, 256 MB RAM, 3 Mpix fotoaparát a operačný systém v staršej, no na hardvér menej náročnejšej, verzii 2.3 Gingerbread.

Alcatel One Touch Pop

Dostupnosť zariadení, kompletné špecifikácie a ceny budú upresnené neskôr.

Zdroj: engadget.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu