Android a iOS TIP: Evernote Food pre kulinárov

Máte radi dobré jedlo? Varíte, zapisujete si recepty alebo sa radi pochválite výborným jedlom svojim priateľom? Potom by vám v mobile nemala chýbať aplikácia Evernote Food.

Obľúbená aplikácia na zhotovovanie poznámok Evernote má aj svoju špeciálnu verziu pre kulinárov.

Evernote Food

Pokiaľ patríte medzi milovníkov jedla a často sa o svoj výtvor alebo aj o zaujímavé jedlo v reštaurácii delíte s priateľmi na sociálnych sieťach, vyskúšajte Evernote Food.

Aplikácia sa môže pochváliť výbornou grafikou a jednoduchým používaním. Slúži nielen na zapisovanie a dokumentáciu prípravy či už hotového jedla fotoaparátom, ale ponúka i širokú databázu receptov z celého sveta. Vybraný alebo obľúbený recept si pomocou ikonky vystrihnete a prilepíte do svojej knihy receptov.

V kategórii Restaurants si môžete pozrieť, aké kaviarne, bary alebo reštaurácie sa vo vašom okolí nachádzajú. Nechýba krátky opis zariadenia spolu s fotografiami, kontaktom a zobrazením miesta na mape.

Pokiaľ objavíte nové miesto, kde sa dá výborne najesť a chcete to oznámiť svojim priateľom, žiadny problém. Vyfotografované jedlo spolu s komentárom a zobrazením polohy odošlete na Facebook, Twitter alebo e-mailom.

Samozrejmosťou je online synchronizácia tak, ako sme u poznámkovej aplikácie zvyknutí. Svoje recepty nájdete v jednom okamihu nielen v smartfóne či tablete, ale aj vo svojom počítači.

Evernote Food

Softvér Evernote Food je bezplatne dostupný pre zariadenia s operačným systémom iOS od verzie 6.0 a smartfóny či tablety s OS Android 2.2 a vyšším.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu