Nokia Asha 205 na Slovensku

V slovenských obchodoch sa objavil telefón s hardvérovou QWERTZ klávesnicu, ktorá poteší hlavne mladších a menej náročných používateľov.

Nokia Asha 205 je určená hlavne mladším nenáročným používateľom, ktorí hľadajú mobil na časté písanie správ, zdieľanie statusov a bezproblémový prenos multimediálneho obsahu do druhého telefónu.

V novinke nájdeme novú službu Slam, určenú práve na bezdrôtový prenos obsahu. Kompatibilná je s väčšinou zariadení s Bluetooth technológiou, výhodou je, že nie je nutné párovanie s druhým zariadením a nemusí mať v telefóne ani službu Slam.

Jeden z posledných modelov radu Asha disponuje klasickou konštrukciou s hardvérovou QWERTZ klávesnicou a 2,4-palcovým displejom s rozlíšením320 x 240 bodov. Pod displejom je umiestnené špeciálne facebookové tlačidlo pre rýchly prístup na obľúbenú sociálnu sieť.

Medzi špecifikáciami figuruje fotoaparát s 0,3 Mpix rozlíšením, s ktorým zhotovíte videá v QCIF kvalite, čo postačí naozaj iba na momentky, Bluetooth, FM rádio s RDS a 64 MB vnútorná pamäť, našťastie s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Nechýba ani audiokonektor. Telefón tak využijete aj ako MP3 prehrávač. Batéria s kapacitou 1 020 mAh by mala vydržať 11 hodín hovoru alebo až 37 dní v pohotovostnom režime.

Základné info: Nokia Asha 205

Orientačná cena: 52 € (www.epicentrum.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu