Android a iOS TIP: Daňový a odvodový kalendár

Menších i väčších podnikateľov určite poteší nová aplikácia, ktorá prináša celoročný prehľad dôležitých daňových termínov podľa slovenskej legislatívy.

Daňový a odovodvý kalendár uvíta nejeden podnikateľ. Veď komu sa chce na všetky povinnosti a dôležité dátumy neustále myslieť. Veď zabudnúť včas poslať výkaz, daňové priznanie alebo preddavky na daň, rovná sa koledovanie si o pokutu.

Nemusíte sa báť, že pri zmene legislatívy sa softvér stane nespoľahlivým. Aplikácia bude v priebehu roku podľa potreby aktualizovaná, aby v nej boli všetky údaje a termíny podľa platných slovenských zákonov.

Pre korektné fungovanie aplikácie, je potrebné v nastaveniach vyplniť všetky dôležité údaje. Na blížiace sa termíny si môžete nastaviť personalizované pripomienky, ktoré vás v rozsahu jeden deň až dva týždne upozornia na vami preferované termíny a udalosti.

Link na stiahnutie:

Android

iOS

Aplikácia Daňový a odvodový kalendár týždenníka Trend je bezplatne dostupná pre smartfóny a tablety s operačným systémom iOS od verzie 4.3 a Android 2.2 a vyšší.

Ďalšie tipy na aplikácie nájdete pod týmto odkazom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu