LG pripravuje nové modely radu L Series II

Na tohtoročnom kongrese MWC 2013 v Barcelone predstaví LG nástupcov smartfónov dizajového radu L Series. Vynovenej verzie sa dočkajú modely Optimus L7, Optimus L5 a Optimus L3.

LG L Style II

Ako sme vás už informovali, LG pripravuje ďalšiu generáciu smartfónov v dizajnovom rade L Series II, ktorá nahradí prvú sériu. Úspešnosť série na trhu ukazujú aj čísla. Za prvých desať mesiacov od uvedenia na trh sa predalo desať miliónov zariadení.

Prvým novým modelom, o ktorom sme získali bližšie špecifikácie vďaka maďarskému operátorovi T-Mobile, bol Optimus L3 II.

Prečítajte si: LG Optimus L3 II: 1 GHz procesor a 5 Mpix fotoaparát (11. 2. 2013)

Nový LG Optimus L7 II ponúkne 1 GHz dvojjadrový procesor Qualcomm MSM8225, operačnú pamäť RAM s veľkosťou 768 MB, vnútornú 4 GB pamäť a operačný systém Android 4.1 Jelly Bean. Nebude chýbať slot na microSD karty. Displej dostal 4,3-palcovú uhlopriečku s rozlíšením 480 x 800 bodov. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži zadný 8-megapixelový fotoaparát s LED bleskom, na videohovory predná VGA kamera. Batéria disponuje kapacitou 2 460 mAh, čo určite mnohých poteší. Novinka sa v dual SIM verzii začne predávať už tento týždeň v Rusku.

LG L Style II

LG Optimus L3 II s 3,2-palcovým QVGA displejom a 1 540 mAh batériou bude spolu s modelom LG Optimus L5 II s 4'' WVGA displejom a 1 700 mAh batériou oznámený neskôr.

Zdroj: lgnewsroom.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu