Orange partnerom súťaže AppsRulezz 2013

Orange sa stal hlavným partnerom tretieho ročníka súťaže o najlepšie mobilné aplikácie AppsRulezz 2013. Bezplatná registrácia začala 1. marca.

Slovenskí vývojári majú šancu ukázať, čo zaujímavé vedia vytvoriť a skúsiť osloviť nielen odbornú porotu, ale i bežných používateľov.

Organizátor súťaže Peter Šebo sa vyjadril, že počas prvých dvoch ročníkov zaznamenali prihlášky viac než 150 pôvodných slovenských mobilných aplikácií.

Tretí ročník AppsRulezz prichádza s viacerými novinkami. Pribudne kategória TV aplikácie, cena pre najlepších mobilných vývojárov Orange App Developer roka či najprestížnejšia cena App Prix. Tú bude mať možnosť porota udeliť jednej aplikácii, ktorá svojou kvalitou prevyšuje všetky ostatné.

Vývojári môžu svoje projekty vytvorené pre akúkoľvek mobilnú platformu bezplatne prihlasovať od 1. 3. do 14. 4. 2013 prostredníctvom webovej stránky apps.rulezz.sk. Aplikácie budú hodnotené v kategóriách Brandované, Nebrandované, Smartfón, Tablet a TV aplikácie, musia byť z dielne slovenských vývojárov a zároveň musia byť verejne prístupné v príslušnom obchode s aplikáciami.

Porotu tvoria víťazi minulých ročníkov, odborníci z reklamných či digitálnych agentúr, nezávislí konzultanti a odborní žurnalisti. Slávnostné vyhlásenie víťazov sa uskutoční večer po konferencii AppsRulezz, 23. apríla 2013.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu