Na jeden záber: Logitech Ultrathin Keyboard Mini

V ďalšom videu sme sa pozreli na vydarené príslušenstvo k tabletu Apple iPad mini - plnohodnotnú hardvérovú Bluetooth klávesnicu, ktorá po zatvorení chráni displej tabletu a poslúži aj ako stojan.

Klávesnicu sme vám začiatkom tohto roka predstavili v našom článku. Teraz sme ju mohli reálne vyskúšať spolu s redakčným iPadom mini.

Prečítajte si: Logitech predstavil štíhlu klávesnicu pre iPad mini (7. 2. 2013)

Logitech Ultrathin Keyboard Mini je príslušenstvom ušitým presne na mieru zmenšenej verzii iPadu. Poslúži nielen na pohodlné písanie, bez problémov aj v slovenčine, ale tiež ochráni displej pred škrabancami. Využitie nájde aj ako stojan pri prezeraní videa alebo fotografií. Navyše, pri otvorení krytu tablet zobudíte, zatvorenie ho naopak uvedie do režimu spánku.

Klávesnica má štíhly hliníkový kryt a pripojíte ju pomocou magnetov. Hrúbka tabletu tak o pár milimetrov narastie a pripojená klávesnica navýši jeho hmotnosť o 220 gramov (spolu 528 g). Súčasťou balenia je microUSB kábel, ktorý slúži na nabíjanie klávesnice. Pri používaní dve hodiny denne by mala klávesnica vydržať, podľa výrobcu, na jedno nabitie až tri mesiace. Nepatrí však medzi lacné zariadenia. Cena Logitech Ultrathin Keyboard Mini sa pohybuje okolo 80 eur.

Na jeden záber: Logitech Ultrathin Keyboard mini

Chcete byť vždy v obraze? Sledujte náš YouTube kanál Fony.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu