Orange: vyhrajte LG Optimus L9 za nákup v e-shope

Na zákazníkov e-shopu čaká od 22. apríla do 9. júna 2013 tridsaťpäť štýlových smartfónov LG Optimus L9. Stačí uskutočniť nákup akéhokoľvek programu prostredníctvom Orange e-shopu a ste v hre.

Zákazník, ktorý si prostredníctvom e-shopu operátora objedná a aktivuje akýkoľvek program Orangeu s platbou na faktúru, bude automaticky zaradený do hry o 35 smartfónov LG Optimus L9.

Recenzia: LG Optimus L9 (6. 11. 2012)

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Počas siedmich týždňov sa každý týždeň žrebuje päť výhercov. Jeden účastník môže byť do súťaže zaradený len jedenkrát.

Nezabudnite, že pri nákupe cez e-shop získate jeden mesačný poplatok zdarma a tovar môžete do siedmich dní vrátiť. Orange e-shop je od začiatku marca dostupný aj prostredníctvom aplikácie v smartfónoch.

Prečítajte si: Orange: e-shop v mobilnej verzii (7. 3. 2013)

Pozn. redakcie: nedávno sa na novinárskom stretnutí generálny riaditeľ Orangeu Pavol Lančarič posťažoval, že len minimum zákazníkov využíva na nákup nového programu internetový obchod operátora. Možno chce Orange touto súťažou zákazníkov motivovať k nákupu služieb a telefónov z pohodlia domova.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Manobb 22.04.2013 - 19:20

Veľmi rád by som si kúpil niečo cez oranžový e-shop, avšak nemám čo, keďže majú neskutočne drahé dáta !!!

FaFrNoK22.04.2013 - 22:42 Trvalý odkaz

Takze navod pre vydrbancov.
Kup si nieco v piatok, v nedelu ta vyzrebuju a v pondelok (do 7 dni) tovar co si si kupil vratis, a vyhru, LG Optimus L9, si nechas :-)

Laky777723.04.2013 - 11:02 Trvalý odkaz

Orange je super, Orange poradca na Facebooku pise pravidelne hluposti a musi sa opravovat. Od vcera nebol schopny dat informaciu co znamena balik Premium shared v ponuke e-shopu... Parada...

Rastislav.j23.04.2013 - 13:23 Trvalý odkaz

Manobb
akože nemáš čo kúpiť, však pre ten nový program je akcia :
Bezplatná SIM karta
S týmto benefitom vám bude zvolený hlasový program aktivovaný bezplatne, ako bonus za objednanie cez Orange e-shop. Doručenie SIM karty je zadarmo

A potom už len šup ho do karantény aby nenakazil aj ostatné SIMky :-)

Celá diskusia 13 príspevkov