Orange: Sony Xperia E, LG Optimus L3 II a L5 II v akciovej ponuke

Ponuka akciových zariadení Orangeu sa rozrástla o tri cenovo dostupné smartfóny s operačným systémom Andoid. Zatiaľ si ich však môžete iba rezervovať. Reálne dostupné majú byť čoskoro.

Sony Xperia E má príjemný dizajn a slabšiu výbavu, ktorá však nenáročným používateľom bude stačiť. Špecifikáciami sa podobá na svojho staršieho súrodenca Xperiu tipo.

Smartfón ponúka 1 GHz procesor, 3,5'' TFT displej s HVGA rozlíšením 320 x 480 bodov, 4 GB vnútornou pamäťou s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB a 512 MB RAM. Fotografie a VGA videá zachytíte 3,2-megpixelovým fotoaparátom, ktorému nechýba automatické zaostrovanie ani hardvérová spúšť. Prednú kameru ani LED blesk nenájdeme.

Medzi špecifikáciami sa nachádza HSPA, Wi-Fi, Bluetooth, DLNA, GPS, FM rádio s RDS i 3,5 mm jack a batéria s kapacitou 1 500 mAh.

Základné info: Sony Xperia E

Sony Xperia E bude dostupná v bielej farbe a cene od jedného eura. Plná suma za zariadenie je u operátora 155 eur.

LG Optimus L3 II je nástupca minuloročného modelu Optimus L3. Prináša silnejší 1 GHz procesor, viac pamäte, mierne silnejšiu batériu a nový, oblejší dizajn. Stredové hardvérové tlačidlo plní funkciu indikačnej LED diódy.

Na majiteľa čaká 512 MB RAM, 4 GB vnútorná pamät s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB a operačný systém Android vo verzii 4.1.2 Jelly Bean. Displej s 3,2-palcovou uhlopriečkou má nízke rozlíšenie 240 x 320 bodov. Fotoaparátu ostalo 3,2-megapixelové rozlíšenie, prisvetľovacia dióda i automatické zaostrovanie chýbajú. Zvyšná výbava zahŕňa rýchle dáta HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, 3,5 mm jack a FM rádio. Batéria dostala kapacitu 1 540 mAh.

Základné info: LG Optimus L3 II

LG Optimus L3 II bude dostupný v čiernej farbe od jedného eura. Plná cena za smartfón je u Orangeu 115 eur.

LG Optimus L5 II je nástupca modelu Optimus L5. Dostal nielen vyšší výkon, novší operačný systém a silnejšiu batériu, ale hlavne vyššie rozlíšenie displeja pri zachovanej štvorpalcovej uhlopriečke.

Novinka ponúka 1 GHz procesor, 512 MB RAM, 4 GB vnútornú pamäť s možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB a operačný systém Android vo verzii 4.1.2 Jelly Bean. Dotykový 4-palcový IPS displej má rozlíšenie 480 x 800 bodov, fotoaparátu ostalo 5-megapixelové rozlíšenie s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou. Predná kamera stále chýba. Medzi špecifikáciami je uvedená podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, FM rádio i 3,5 mm jack. Batéria si polepšila o 200 mAh a ponúka hodnotu 1 700 mAh.

Základné info: LG Optimus L5 II

LG Optimus L5 II sa bude predávať v bielej farbe v cene od jedného eura. Kúpiť si ho budete môcť iba cez e-shop operátora. Plná cena zariadenia je u Orangeu 185 eur.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu