LG Nexus 4 už aj v bielom

Smartfón vytvorený v spolupráci LG a Googlu bude, okrem klasickej čiernej, dostupný aj v bielej farbe. V Európe sa začne predávať v priebehu niekoľkých týždňov. Výbava i cena ostávajú rovnaké.

O bielej verzii posledného Google telefónu LG Nexus 4 sa špekulovalo už dlhší čas. Od dnes (28. 5. 2013) je už realitou. Predaj novinky štartuje 29. mája v Hong Kongu a postupne sa v priebehu niekoľkých týždňov dostane na vybrané trhy v Ázii, Severnej Amerike, Európe a na Strednom východe.

Recenzia: LG Nexus 4 (25. 3. 2013)

Nexus 4 bol predstavený koncom októbra minulého roka. Pochváliť sa môže 1,5 GHz štvorjadrovým procesorom Snapdragon S4 Pro, 2 GB pamäťou RAM a operačným systémom Android s verziou 4.2 Jelly Bean. Veľký 4,7-palcový True HD IPS displej dostal rozlíšenie 768 x 1 280 bodov a je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass 2. Vnútorná 16 GB pamäť sa bohužiaľ nedá rozšíriť microSD kartami.

Fotografie zhotovíte 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním, LED bleskom a možnosťou fotiť až 360° panorámy. Na videohovory poslúži predná 1,3 Mpix kamera. Nechýba ani NFC technológia na bezdrôtovú komunikáciu, HSPA, Wi-Fi, GPS či Bluetooth. Batéria disponuje kapacitou 2 100 mAh. Výhodou všetkých Google zariadení je v skorých aktualizáciách softvéru. Nové verzie operačného systému Android dostávajú ako prvé.

Na jeden záber: LG Nexus 4

Zdroj: lge.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu