Acer Iconia W3 na Slovensku

Na Slovensku sa začal predávať prvý osempalcový tablet s operačným systémom Windows 8, HD displejom, nainštalovaným plnohodnotným kancelárskym balíkom Microsoft Office a slušnou hardvérovou výbavou.

Tablet Acer Iconia W3 bol na výstave Computex 2013 predstavený len nedávno, začiatkom júna. Spolu s pripojiteľnou Bluetooth klávesnicou (ktorá sa predáva osobitne) a dodávaným softvérom Microsoft Office poslúži aj na náročnejšiu kancelársku prácu.

Iconia W3 dostala dvojjadrový procesor Intel Atom Z2760 taktovaný na 1,8 GHz, 2 GB RAM a vnútorný úložný priestor s 32 alebo 64 GB kapacitou a možnosťou rozšírenia microSD kartami do veľkosti 32 GB. Dotykový 8,1-palcový displej disponuje HD rozlíšením 1 280 x 800 bodov.

Na zadnej i prednej strane sa nachádza 2-magapixelová kamera bez automatického zaostrovania a LED blesku, ktorú oceníte hlavne na videohovory. Videá zhotovíte v HD rozlíšení.

Medzi výbavou nechýba Bluetooth, 3,5 mm jack ani microUSB konektor s podporou OTG, čo vám umožní pripojiť iné zariadenia, napríklad myš, externý disk či USB kľúč. Na prepojenie tabletu s televízorom poslúži microHDMI.

Základné info: Acer Iconia W3

Orientačná cena:

32 GB verzia - 329 € (www.agem.sk)

64 GB verzia - 383 € (www.agem.sk)

- - -

Zobrazte všetky posledné telefóny, ktoré už PRIŠLI NA TRH.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu