Orange: BlackBerry Q10, Xperia Tablet Z a Orange Zali v akciovej ponuke

Orange zaradil do svojej ponuky dotovaných zariadení tri novinky. Vodeodolný desaťpalcový tablet, biznis smartfón s hardvérovou QWERTY klávesnicou a low-endový android.

Sony Xperia Tablet Z dostal po vzore aktuálnej vlajkovej lode Xperie Z nielen dizajn a písmeno do názvu, ale i vodeodolnú konštrukciu.

Tablet sa pýši tenkým telom s hrúbkou iba 7 mm a hmotnosťou 495 gramov. 10,1-palcový displej Mobile Bravia Engine 2 je pokrytý odolnou vrstvou Gorilla Glass 2 a disponuje rozlíšením 1 920 x 1 200 bodov. O výkon sa stará štvorjadrový procesor taktovaný na 1,5 GHz, 2 GB pamäť RAM a operačný systém Android 4.1 Jelly Bean.

Vnútorná 32 GB kapacita sa dá rozšíriť microSD kartami. Na fotografovanie a nahrávanie videí poslúži zadný 8-megapixelový fotoaparát s automatickým zaostrovaním, prisvetľovacia dióda však chýba. Na videohovory nájdete prednú webkameru. Medzi zvyšnými špecifikáciami sa uvádza technológia HSPA+, LTE, Bluetooth, GPS, audiokonektor a NFC čip. Na prezeranie internetu môžete využiť nielen Wi-Fi, ale aj 3G dáta operátora. Batéria disponuje kapacitou 6 000 mAh.

Recenzia: Sony Xperia Tablet Z

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Sony Xperia tablet Z je dostupný podľa výšky mesačného poplatku od 209 eur. Plná cena zariadenia je u operátora 629 eur.

Na jeden záber: Sony Xperia Tablet Z

BlackBerry Q10 je biznis smartfón klasickej konštrukcie s hardvérovou QWERTY klávesnicou a operačným systémom BlackBerry 10.

Novinka ponúka dvojjadrový 1,5 GHz procesor a 2 GB operačnú pamät RAM. Vnútorný 16 GB priestor je rozšíriteľný microSD kartami do veľkosti 32 GB. Dotykový displej má 3,1-palcovú uhlopriečku a menej tradičné rozlíšenie 720 x 720 bodov.

Fotografie zhotovíte 8-megapixelovým fotoaparátom s automatickým zaostrovaním a prisvetľovacou diódou, na videohovory nájdete prednú 2 Mpix webkameru s nahrávaním HD videí. Vo výbave nechýba HSPA+, LTE, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Glonass, HDMI, microUSB ani 3,5 mm jack. Batéria dostala kapacitu 2 100 mAh.

Základné info: BlackBerry Q10

BlackBerry Q10 je dostupné podľa výšky mesačného poplatku od 210 eur. Plná cena zariadenia je u operátora 630 eur.

Orange Zali je low-endový smartfón s operačným systémom Android Jelly Bean, určený pre nenáročného zákazníka.

Novinka ponúka 1 GHz procesor, 512 MB operačnej pamäte RAM a 4 GB vnútorný priestor. Pre používateľa ostávajú dostupné iba 2 GB. Na rozšírenie pamäte využijete slot na microSD kartu do veľkosti 32 GB. Dotykový 3,5-palcovým TFT displej má dostatočné rozlíšenie 320 x 480 bodov.

Fotografie a videá zhotovíte 3-megapixelovým fotoaparátom, ktorému chýba nielen automatické zaostrovanie, ale aj prisvetľovacia dióda. Medzi špecifikáciami figuruje podpora rýchlej dátovej siete HSPA, Wi-Fi, GPS, Bluetooth či FM rádio.

Základné info: Orange Zali (ZTE Kis Pro)

Smartfón Orange Zali je dostupný podľa výšky mesačného poplatku od 1 eur. Plná cena zariadenia je u operátora 100 eur.

Zdroj: operátor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu