Červené HTC One príde v júli (doplnené)

HTC potvrdilo, že už tento mesiac odštartuje na slovenskom trhu predaj svojej vlajkovej lode HTC One v červenom vyhotovení. (živé fotografie)

Plánujete nákup HTC One, no dve aktuálne dostupné farby sa vám zdajú fádne? Možno vás osloví odvážna červená, ktorá top smartfónu naozaj pristane.

V slovenských obchodoch by sa malo červené One-ko objaviť už čoskoro.

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavil (27. 3. 2013)

HTC One patrí aktuálne k najvybavenejším telefónom. Ponúka hliníkovú unibody konštrukciu, štvorjadrový 1,7 GHz procesor, 2 GB RAM, 32 GB vnútorný priestor bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami a 4,7-palcový Full HD displej s technológiou LCD3 krytý odolnou vrstvou Gorilla Glass.

Nedávno dostal smartfón aktualizáciu operačného systému na najnovšiu verziu Androidu 4.2.2. Jelly Bean, ktorá priniesla niekoľko vylepšení a nové funkcie.

Prečítajte si: HTC One dostáva Android 4.2.2 (6. 7. 2013)

Zároveň s aktualizáciou sa HTC One stáva prvým HTCpro certifikovaným zariadením v regióne EMEA. Prináša podnikové funkcie, vrátane zvýšenia bezpečnosti s pokročilým 256-bitovým šifrovaním, politikou bezpečného hesla a možnosťou vzdialeného odstránenia dát. Dáta sú chránené prostredníctvom zabezpečeného sieťového pripojenia cez virtuálne privátne siete (VPN), a zahŕňajú špeciálnu podporu od spoločnosti Mocana Corp.

Doplnené 12. 7. 2013

Dnes sme na pár hodín privítali v redakcii červené HTC One a nafotili pre vás niekoľko snímok. Nielen na fotografiách, ale aj v skutočnosti je to naozaj krásavec. Sýta, metalická farba mu pristane a srdce nejednej dámy pri pohľade na smartfón poskočí. Na redakčný stôl sme vedľa seba položili dve One-ka. Ktoré sa vám páči viac?

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Me_Gusta 13.07.2013 - 12:20

Bežným používaním sa One tak obúcha? Pretože tie kraje sú slušne ohlodané :D Červený je inač prekrásny :)

q0s13.07.2013 - 12:43 Trvalý odkaz

Tiez som nato pozeral jak puk:D Mozno robili scratch test s nozikmi? Kazdopadne,ak to bolo beznym pouzivanim,tak One sa moc neoplati bez puzdra..A s puzdrom to zas nie je ono:-/ Cervena je inac krasna,fakt

Me_Gusta13.07.2013 - 15:35 Trvalý odkaz

Pre mňa je One určite najkrajší telefón, aký sa dá kúpiť, no rozhodol som sa pre S4 koli displeju a pamäti. Vždy som chcel hliníkový fon, ale ak sa takto zničí pri bežnom používaní, tak plast je o moc odolnejší. Čo ma trošku prekvapuje.
Čo sa týka puzdra, tak bez neho by som telefón ani nenosil, pretože by som sa bál :D ... staré dobré nokie

q0s13.07.2013 - 15:50 Trvalý odkaz

One je spolu s iPhone 5 white podľa mna najkrajsi telefón. Takisto S4 Black Mist. Ale obaly som prestal používať,veď zakryjem ním cely krásny telefón a co z toho budem mat,ze ho vôbec nebude vidieť?:) A kvôli tomu asi One nekupim,ja som strašne šetrny k telefónom,ale ten hliník sa poskriabe aj sám:-/ Kdezto S4 ked sa poskriabe zadný kryt,za 10€ kúpis na ebayi nový. Pri One máš smolu. A to je hlavne dovod prečo ho nekupim. Za tu krásu sa platí :-/

Lenka Ivančíková13.07.2013 - 16:25 Trvalý odkaz

Toto strieborne One preslo mnozstvom redakcii, co ho mali na test a netusim, co s nim stvarali a ako s nim zaobchadzali. :-) V takom stave sa ku mne uz dostal. Tiez ma to zarazilo. No odkedy ho mam u seba, nema ani skrabancek navyse. :)

Celá diskusia 7 príspevkov