Blíži sa príchod HTC One mini?

Podobne ako má Samsung svoju zmenšenú verziu Galaxy S4, chystá zrejme aj HTC kompaktnejšieho súrodenca high-endu HTC One. Jeho príchod nepriamo naznačuje na svojom oficiálnom blogu.

O príchode zmenšenej verzie HTC One, aktuálnej vlajkovej lode spoločnosti, sa na internete špekuluje už dlhší čas. Poslednú dobu uniklo niekoľko špecifikácií, ktorými má údajne kompaktnejšia verzia One-ka disponovať.

Že sa príchod menšieho súrodenca pravdepodobne blíži, nepriamo naznačuje na svojom oficiálnom blogu aj samotné HTC.

Na stránke blog.htc.com vyzdvihuje prednosti top modelu HTC One a poukazuje na štíhlu, hliníkovú konštrukciu či inovatívne používateľské prostredie.

Po nápaditej infografike, ktorá zaujímavým spôsobom prezentuje vlastnosti HTC One, sa na záver pýta, či čitateľa napadá niečo iné, čo by prinieslo podobné vlastnosti v menšom balení. Dá sa predpokladať, že výrobca nepriamo naznačuje príchod HTC One mini.

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavil (27. 3. 213)

Neoficiálne informácie hovoria o 4,3-palcovom HD displeji, dvojjadrovom procesore Snapdragon 400 s taktom 1,4 GHz, 1 GB RAM, 16 GB ROM a rovnakej 4,1 Mpix UltraPixel kamere, akú nájdeme u HTC One.

Presný dátum oficiálneho predstavenia novinky zatiaľ samozrejme nevieme, no podľa špekulatívnych odhadov by sme sa HTC One mini mohli dočkať už o pár týždňov, v auguste.

Zdroj: blog.htc.com

Diskusia k článku:

Tomáš 17.07.2013 - 15:47

čím viac informácií tým viac sa naň teším dúfam že HTC to nedoora ako s HTC One, a že ho predstaví čo najskôr a ešte skôr ho aj uvedú na trh, a ešte príjemná cena prosím :)

Celá diskusia 1 príspevok