LG dnes predstaví high-end G2

Dnes o 17-tej hodine nášho času sa v New Yorku začína tlačová konferencia LG, na ktorej predstaví novú vlajkovú loď s jednoduchým názvom G2. Vďaka zverejneným fotografiám na Twitteri už vieme ako bude vyzerať.

O tom, že LG chystá nadupanú novinku vieme už dlhší čas. Nedávno spoločnosť odprezentovala prvé príslušenstvo - aktívny flipový kryt QuickWindow s priezorom, ktorý sa podobá na S View Cover pre Samsung Galaxy S4. Kryt pre G2 však používateľovi ponúkne oveľa viac informácií a možností.

Prečítajte si: QuickWindow: kryt s priezorom pre LG G2 (30. 7. 2013)

Produktové fotografie nového LG G2 zverejnili na svojom Twitter účte @evleaks. Okrem veľkého dotykového displeja s tenkým bočným rámčekom vidíme na zadnej strane pod objektívom fotoaparátu tlačidlá podobné klávesám ovládania hlasitosti. Alebo to bude aktívny kryt fotoaparátu? Uvidíme čoskoro.

Podľa neoverených informácií by medzi hlavné špecifikácie novinky mali patriť štvorjadrový procesor Qualcomm Snapdragon 800 taktovaný na 2,3 GHz, 2 GB RAM a 13-megapixelový fotoaparát. Displej by mal mať 5,2-palcovú uhlopriečku s Full HD rozlíšením. Operačný systém Android pobeží pravdepodobne vo verzii 4.2.2 Jelly Bean.

Live streaming z tlačovej konferencie v New Yorku môžete sledovať na stránke www.youtube.com/user/lgczech. Kompletné informácie o smartfóne vám prinesieme po skončení konferencie v samostatnom článku.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Martin 07.08.2013 - 15:04

Tlačidlá ovládania hlasitosti? A nebude to skôr kryt fotoaparátu?

Luca07.08.2013 - 16:03 Trvalý odkaz

Kebyze mal displej do 4,7 palca, tak poviem, ze OK. :-)

Ixo07.08.2013 - 20:01 Trvalý odkaz

skoda tej zabudovatelnej baterie ale zato 3000mAh to uz je slusne este dobra cenovka

Celá diskusia 8 príspevkov