Príslušenstvo: HTC BoomBass - Bluetooth subwoofer

Malý subwoofer pripojiteľný cez Bluetooth poslúži nielen ako reproduktor, ale zároveň aj ako stojan na telefón. Zabudovaná batéria by mala vystačiť na 9 hodín prehrávania.

HTC sa v poslednom čase spolieha najmä na svoj model One. Z jeho úspechu sa snaží vyťažiť okrem produkcie menšieho modelu One mini aj bohatou ponukou najrôznejšieho príslušenstva. K púzdram, externým batériám a ovládaču Mini+ teraz pribudol aj BoomBass.

Prečítajte si: Príslušenstvo: HTC mini+ a HTC Fetch (2. 9. 2013)

Malá kocka s 64 milimetrovou hranou vybavená vlastným zosilňovačom dokáže prehrávať hudbu prostredníctvom Bluetooth 3.0. HTC zatiaľ potvrdilo, že BoomBass bude podporovať modely One a One mini. To, či ho bude možné použiť aj s telefónmi iných značiek, uvidíme po začiatku predaja, ktorý začne v polovici októbra na stránke s oficiálnym príslušenstvom HTC.

HTC BoomBass

Prvotné spárovanie uľahčí NFC, o stave zariadenia bude informovať jednoduchá dióda. 1 200 mAh batéria podľa výrobcu vystačí na 9 hodín nepretržitého prehrávania, prípadne 120 hodín v pohotovostnom režime. Cena je zatiaľ stanovená na necelých 90 eur.

Prečítajte si: HTC One - smartfón, ktorý ma bavil (27. 3. 2013)

HTC BoomBass

Zdroj: HTC Accessory Store

Diskusia k článku:

pool100 07.09.2013 - 12:52

http://www.alza.cz/iluv-mobicup-cerny-d390709.htm

Me_Gusta07.09.2013 - 16:42 Trvalý odkaz

Ja neviem, tie ceny sú strašne premrštené.
Takéto niečo na ebayi nájdem za super cenu a určite aj rovnakej kvality.

Celá diskusia 2 príspevky