Modrá doplní farby HTC One a One mini

HTC začne vyrábať dvojicu smartfónov One a One mini aj v modrom odtieni. Popri striebornej, čiernej a červenej bude štvrtá farba pre One dostupná najprv 15. 9. v americkej sieti predajní Best Buy, predregistrácie na oba smartfóny vo Vivid Blue však už spustil aj e-shop z Veľkej Británie.

Pri februárovom predstavení v New Yorku a v Londýne HTC ukázalo model One v striebornej a čiernej farbe. Neskôr sa pridala lákavá červená, ktorú od júla kúpite aj na Slovensku. Na vybraných trhoch si možno prostredníctvom Google Play zaobstarať aj takzvanú "Google edíciu” s čistým Androidom.

Prečítajte si: Červené HTC One príde v júli (12. 7. 2013)

Štandartná verzia s grafickou nadstavbou Sense 5 sa teraz rozširuje o ďalší, v poradí už štvrtý farebný odtieň. Najnovšia modrá sa pôvodne v Európe neočakávala, HTC totiž oznámilo, že uzatvára dohodu s portálom a kamennými predajňami reťazca Best Buy. Ten pôsobí v Kanade, USA a Mexiku. Špeciálna dodávka modelov One vo Vivid Blue bude dostupná v jeho amerických pobočkách za 699 dolárov, prípadne s možnosťou viazanosti u operátorov AT&T, Sprint alebo Verizon za 199 dolárov, všetko od 15. septembra.

Farby HTC Oneobr: HTC

Britský e-shop Carphone Warehouse ale spustil predregistrácie, vďaka ktorým by mal zákazníkov informovať hneď po zaradení telefónu aj do svojej ponuky. Web obchodu uvádza, že by sa tak malo stať ešte tento mesiac. Na hardvérových parametroch sa pochopiteľne nič nemení, štvorjadrový Qualcomm Snapdragon 600 doplní 2 GB RAM, 32 GB vnútorné úložisko a UltraPixelový fotoaparát.

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavil (27. 3. 2013)

Modrej farby sa dočká aj menší HTC One mini. V jeho prípade sa partnerstvo s Best Buy nechystá, Carphone Warehouse však pochopitelne na jeho predregistráciu vyzýva taktiež. Dostupnosť oboch modelov potvrdil aj v zverejnenej tlačovej správe.

obr: HTC

Zdroj: Best Buy, Carphone Warehouse

Diskusia k článku:

Začať diskusiu