Súťaž o Galaxy S4 na pol roka - ostávajú už len dva dni!

Už len necelé dva dni ostávajú na zaslanie skúseností s vaším mobilným telefónom. V pondelok totiž začneme z vašich článkov vyberať najlepšie z nich. Ten najzaujímavejší odmeníme Samsungom Galaxy S4 na šesť mesiacov.

Kto by si nechcel vyskúšať život so špičkovým smartfónom s Full HD displejom? Napíšte nám skúsenosti s vaším telefónom alebo tabletom (môžete aj s viacerými, iniciatíve sa medze nekladú) a autor najkvalitnejšieho textu dostane es-štvorku na šesť mesiacov.

Po nečakanom čitateľskom ohlase na predchádzajúcu súťaž o dlhodobé zapožičanie odolného smartfónu Sony Xperia Z sme sa totiž rozhodli opäť spustiť podobnú súťaž. Tentoraz výherca získa aktuálny high-end Samsung Galaxy S4. Naplno ho bude môcť využívať celých šesť mesiacov!

Stačí do 28. septembra 2013, spísať skúsenosti s vaším telefónom a poslať nám ich e-mailom. Uvítame, ak texty budú priamo v tele e-mailových správ (a nie ako DOC, resp. DOCX dokument v prílohe), s diakritikou a minimálnym formátovaním. Obrázky nevyžadujeme, ale ak ich pošlete ako prílohu, radi ich priložíme k publikovanému textu.

Viac sa už dočítate v nasledujúcom článku:

ikona

Požičiame vám Galaxy S4. Na pol rokaKto by si nechcel vyskúšať život so špičkovým smartfónom s Full HD displejom? Napíšte nám skúsenosti s vaším telefónom alebo tabletom a autor najkvalitnejšieho textu dostane es-štvorku na šesť mesiacov.

Diskusia k článku:

Erik 28.09.2013 - 22:37

Zapojilo sa zatial vela ludi? Rozmyslam prave, ci to ma nejaky zmysel, kedze doteraz som este nic v sutaziah tohto typu nevyhral.

Lenka Ivančíková29.09.2013 - 01:19 Trvalý odkaz

Zmysel to urcite ma, tu nerozhoduje nahoda, ale kvalita. :-)

Josa29.09.2013 - 04:43 Trvalý odkaz

Aj ja som sa chcel pridat ale telefon som musel poslat nazad do predajne na vymenu kedze mi dali vadny kus. :(

Celá diskusia 3 príspevky