HTC One čoskoro aj v modrom

Okrem červenej, čiernej a striebornej verzie sa čoskoro začne na Slovensku predávať aj variant v modrej farbe. (živé fotografie)

Záujemca o špičkový smartfón HTC One s 4,7’’ Full HD displejom bude mať na výber už zo štyroch farebných verzií.

Aktuálne jeden z najvybavenejších telefónov ponúka hliníkovú unibody konštrukciu, štvorjadrový 1,7 GHz procesor, 2 GB RAM a 32 GB vnútorný priestor bez možnosti rozšírenia pamäťovými kartami.

Operačný systém Android dostal nedávno aktualizáciu na verziu 4.3 Jelly Bean spolu s HTC Sense 5.5, ktorá priniesla niekoľko vylepšení a nové funkcie.

Okrem tradičnej opravy chýb a drobných vylepšení sa zásadné zmeny dotkli domácej obrazovky BlinkFeed, ktorá sa už dá vypnúť a funkcií fotoaparátu. V obľúbenej funkcii Video Highlights (Zaujímavé videá) môžete použiť vlastnú skladbu, a to ktorúkoľvek jej časť, nielen začiatok. Konečne je možné spraviť zostrih aj chronologicky, aktivovať pôvodné zvuky videí a využiť nové, ešte lepšie farebné filtre a motívy.

ikona

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavilRecenzia špičkového smartfónu s OS Android 4.1.2, štvorjadrovým 1,7 GHz procesorom, 4,7'' Full HD displejom, 4 Mpix kamerou s unikátnymi možnosťami fotogalérie a špičkovými stereo reproduktormi.

Na redakčný stôl sme vedľa seba položili červené a modré One-ko. Ktoré sa vám páči viac? Alebo pri telefónoch ostávate verní klasickým odtieňom - striebornej a čiernej?

Diskusia k článku:

Začať diskusiu