HTC One a One mini v nových farbách

V predvianočnom období sa v našich predajniach objavia nové farebné verzie dvoch modelov HTC. High-end One tak bude dostupný už v piatich farebných variantoch a jeho zmenšená verzia One mini dostane nový energický odtieň.

O novom zlatom variante vlajkovej lode HTC One sme vás informovali v našej novej rubrike Stručne už koncom novembra. Teraz máme informáciu aj o novom odtieni pre menší One mini. Podobne ako starší a väčší One bude dostupný vo sýtej červenej farbe.

V prvej polovici decembra tohto roka príde HTC One v novom zlatom (Champagne) šate za odporúčanú cenu 629 eur. Zlatá tak dopĺňa už existujúcu paletu farieb - striebornú, čiernu, modrú a červenú, v ktorých je možné si telefón zakúpiť. V rovnakom čase uvedie HTC aj nový červený variant pre model One mini. Jeho odporúčaná cena je stanovená na 459 eur.

HTC One je vlajkový model spoločnosti. Ponúka hliníkovú unibody konštrukciu, 4,7’’ Full HD displej s výbornou čitateľnosťou v exteriéri, vysoký výkon a operačný systém Android 4.3 Jelly Bean s grafickým rozhraním HTC Sense 5. Inovatívny 4 Mpix fotoaparát s technológiou UltraPixel ponúka zábavné funkcie, medzi ktoré patrí, v našej redakcii tak obľúbený, automatický zostrih videa - Video Highlights. Pozornosť si zaslúžia aj výborné predné stereo reproduktory.

ikona

Recenzia: HTC One - smartfón, ktorý ma bavilRecenzia špičkového smartfónu s OS Android 4.1.2, štvorjadrovým 1,7 GHz procesorom, 4,7'' Full HD displejom, 4 Mpix kamerou s unikátnymi možnosťami fotogalérie a špičkovými stereo reproduktormi.

Po kliknutí sa obrázok zobrazí vo vyššom rozlíšení. Šípkami na klávesnici potom môžete ľahko preskočiť na ďalší.

HTC One mini je kompaktnejšou verziou väčšieho One-ka s dvojjadrovým procesorom, 4,3’’ HD displejom, OS Android 4.2 a takmer rovnakou 4 Mpix kamerou. Ani tomuto modelu nechýbajú kvalitné streo reproduktory na prednej strane.

ikona

Recenzia: HTC One mini - zábavný elegánPrvý kontakt s menšou verziou vlajkovej lode HTC One s 4,3'' HD displejom, stereo reproduktormi a špeciálnym 4 Mpix fotoaparátom. Potešila by silnejšia batéria a väčšia RAM.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu